16
helmikuu

Webinaari: Kilpailukielto- ja salassapitosopimukset

Yrityksien välinen kilpailu työntekijöistään ja lisääntyvä tarve suojata yrityksen liikesalaisuuksia tuo yhä useamman asiantuntijatehtävissä toimivan työntekijän eteen kilpailukielto- ja salassapitosopimukset. Sopimuksia tarjotaan joko erillisinä sopimuksina, projektikohtaisina tai osana työsopimusta. Sopimuksien sisältö vaihtelee yksinkertaisimmillaan siitä, että työnantaja on halunnut kirjoittaa auki työntekijää sitovat lakisääteiset lojaliteetti- ja salassapitovelvoitteet, siihen että sopimuksilla halutaan selkeästi rajoittaa työntekijän mahdollisuuksia vaihtaa työpaikkaa tai harjoittaa kilpailevaa toimintaa työsuhteen päättymisen jälkeen.

Tämän luennon tarkoituksena on muun muassa tuoda esille kilpailukielto- ja salassapitosopimuksien yleisiä ongelmakohtia sekä antaa jäsenistölle tietoa siitä, kuinka liiton asiantuntijat voivat auttaa ongelmatilanteissa.

Webinaarin sisältö (muutokset mahdollisia)

Johdanto

Kilpailukieltosopimukset

  • Lyhyesti lainsäädännöstä
  • Esimerkkejä sopimusteksteistä
  • Kilpailukieltosopimuksien yleisimmät sudenkuopat

Salassapitosopimukset

  • Lyhyesti lainsäädännöstä
  • Esimerkkejä sopimusteksteistä
  • Salassapitosopimuksien yleisimmät sudenkuopat

Lisätietoja: koulutus(at)ilry.fi

Kesto: 2 h
Kouluttaja: Insinööriliiton koulutuasiamies Jani Huhtamella
Ilmoittaudu: Kilpailukielto- ja salassapitosopimukset -webinaariin

Huom! Ilmoittautuminen on kaksivaiheinen. Saat vahvistusviestissä sähköpostiisi linkin josta pääset rekisteröitymään webinaarijärjestelmään.

css.php