22
lokakuu

Webinaari: Linkedinin uudet ominaisuudet

Webinaarissa käydään läpi kaikki Linkedinin viimeisimmät muutokset ja parhaat tiedossa olevat tulevat ominaisuudet, ja miten ne vaikuttavat käyttäjiin. Käymme läpi myös olennaisimmat vinkit niin henkilöprofiilin kuin sisällöntuotannonkin osalta. Lisäksi luvassa on spesiaalina tietoa Linkedin hieman tuntemattomammista palveluista ja ominaisuuksista.

Kouluttaja Tom Laine on Suomen johtava LinkedIn-asiantuntija ja somerekrytoinnin / -työnhaun kouluttaja ja kirjailija, joka on toiminut mm. somerekrytoijana Lontoossa eri 3 yrityksessä, perustanut Suomen 1. somerekrytointiin erikoistuneen rekrytointifirman, ja on kouluttanut mm. EY:n, CGI:n, Nokian, UPM:n, Digian, Atrian, Microsoftin, Ikean, Mercedes Benzin, Louis Vuittonin, Adeccon, Manpowerin, Baronan, Metsähallituksen, VVM:n, Sitran, ja satojen muiden organisaatioiden henkilökuntaa sosiaalisen median käyttöön. Työnhakijoita Tom kouluttaa usean eri yliopiston ja ammattikorkeakoulun, TE-toimistojen ja ELY-keskusten, rekrytointi- ja HR-yritysten, sekä erilaisten ammattiliittojen työllistämishankkeissa. Tom on myös julkaissut Linkedin Megaoppaan, joka on ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta www.linkedinopas.fi. Tomiin voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.tomlaine.com

Kesto: 2 h
Kouluttaja: Tom Laine
Ilmoittaudu: LinkedInin uudet ominaisuudet -webinaariin

Rekistereröityminen tapahtuu suoraan GoToWebinar-järjestelmään. Saat vahvistusviestin ja ohjeet sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen. Jos et voikaan osallistua webinaariin, peruthan ilmoittautumisesi.

css.php