25
lokakuu

Webinaari: Näin jäät headhunterin haaviin!

tyonhakuveturi-logo-comm-2Työnhakuveturin toiminta on tarkoitettu sinulle Uudellamaalla asuva korkeasti koulutettu, joka olet työtön tai jäämässä työttömäksi. Tavoitteena on tukea  korkeakoulutettujen työnhakuvalmiuksia ja edistää omatoimista työllistymistä tarjoamalla asiantuntijaluentoja ja työllistymistavoitteista ryhmätoimintaa.  Näiden toimintojen avulla TYÖNHAKUVETURI tukee jokaisen omatoimista työllistymisprosessia.

Webinaari: Näin jäät headhunterin haaviin!

Suorahakua käytetään ylimmän johdon hakujen lisäksi jatkuvasti enemmän myös vaativissa asiantuntijahauissa. Koska tehtävien erityisvaatimukset ovat lisääntyneet, myös työnhakijan on hyvä tiedostaa, millaista oma osaaminen on, millaisia hakukeinoja suorahaussa käytetään ja millaisin periaattein suorahakuprosessi etenee.

Tässä webinaarissa keskitymme käymään läpi keskeisiä onnistumiselementtejä julkisista välineistä löytyviin ansioluetteloihin, miten saat profiilisi erottumaan muusta potentiaalijoukosta, esittelemme pääpiirteitä suorahausta sekä annamme vinkkejä, kuinka onnistut ehdokkaana parhaiten.

Koulutuksen teemoja:

  • miten suorahakuprosessi etenee?
  • miten headhunter löytää juuri minut?
  • miten vakuutan haastattelussa?

Kouluttajina toimivat Momentous Executive Searchin Senior Consultant Markko Ihamuotila ja Research Consultant Anu Suomäki.

Ilmoittaudu 

 

css.php