26
marraskuu

Webinaari: Neuvottelijan tärkein työkalu

Tämä webinaari toinen osa neliosaisesta Neuvotteluvalmennus -webinaarisarjasta.

Neuvottelun peruspiirteisiin kuuluu, että se on ihmisten välinen vuorovaikutusta ja siinä pyritään jollain tavalla vaikuttamaan toisen ihmisen käytökseen. Tässä webinaarissa keskitytään kuitenkin siihen neuvotteluosapuoleen, johon jokaisen neuvottelijan täytyy parhaiten luottaa ja jonka käytökseen, tunteisiin ja ajatuksiin jokaisella on suurin valta: Neuvottelijaan itseensä.

Neuvottelijan mielenmaailmaan tutustutaan erityisesti seuraavien alaotsikoiden kautta:
o Millainen neuvottelija haluan olla?
o Neuvottelijan tärkein pääoma
o Mitä on positiivinen jämäkkyys
o Neuvottelijan psykologiset tavoitteet
o Neuvottelu konfliktinhallinnan näkökulmasta

Kouluttajana toimii Jani Huhtamella, VR Heaven Oy:n toimitusjohtaja. Huhtamella on kokenut esiintyjä ja puhuja, joka ammentaa omien koulutuksiensa sisällön käytännön kokemuksestaan neuvotteluissa sekä työ- ja yrityselämässä. Viimeisen 20 vuoden aikana hän on toiminut ohjelmistosuunnittelijana sekä erilaisissa neuvottelu- ja koulutustehtävissä niin luottamusmiehenä kuin Insinööriliiton palveluksessakin. Vuodesta 2017 lähtien Huhtamella on toiminut oman yrityksensä toimitusjohtajana ja myös valmentaa aloittavia yrittäjiä selviämään yrityksen alkutaipaleesta voittajana. Kesällä 2018 Huhtamella siirtyi Insinööriliiton palveluksesta täyspäiväiseksi yrittäjäksi, mutta tarjoaa yhä palveluksiaan mm. Insinööriliitolle useiden eri koulutuksien muodossa. Tämä koulutus on yksi osa tuota tarjontaa.

Kesto: 2 h
Kouluttajat:  Jani Huhtamella
Ilmoittaudu: Neuvottelijan tärkein työkalu -webinaariin

Rekistereröityminen tapahtuu suoraan GoToWebinar-järjestelmään. Saat vahvistusviestin ja ohjeet sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen. Jos et voikaan osallistua webinaariin, peruthan ilmoittautumisesi.

css.php