10
joulukuu

Webinaari: Neuvottelijana kehittyminen

Tämä webinaari neljäs osa neliosaisesta Neuvotteluvalmennus -webinaarisarjasta.

Neuvottelijalle jatkuva kehitys on elinehto. Voi huoletta sanoa, ettei hyvä neuvottelija ole koskaan niin hyvä, etteikö voisi oppia uutta. Tässä webinaarisarjan neljännessä osassa tutustutaan erilaisiin neuvottelun harjoittelussa hyödyllisiin apuneuvoihin. Lisäksi pohditaan kulttuurien tuntemuksen, sekä erilaisten pelien merkitystä neuvottelijalle.

Neuvottelijana kehittymistä tarkastellaan seuraavien alaotsikoiden kautta:

o Entä jos epäonnistun neuvottelussa?
o Neuvottelun harjoittelu
o Kulttuurien tuntemuksen tarpeellisuus
o Kirjallisuuden ja viihteen hyödyntäminen
o Pelit neuvottelijan apuvälineinä

Kouluttajana toimii Jani Huhtamella, VR Heaven Oy:n toimitusjohtaja. Huhtamella on kokenut esiintyjä ja puhuja, joka ammentaa omien koulutuksiensa sisällön käytännön kokemuksestaan neuvotteluissa sekä työ- ja yrityselämässä. Viimeisen 20 vuoden aikana hän on toiminut ohjelmistosuunnittelijana sekä erilaisissa neuvottelu- ja koulutustehtävissä niin luottamusmiehenä kuin Insinööriliiton palveluksessakin. Vuodesta 2017 lähtien Huhtamella on toiminut oman yrityksensä toimitusjohtajana ja myös valmentaa aloittavia yrittäjiä selviämään yrityksen alkutaipaleesta voittajana. Kesällä 2018 Huhtamella siirtyi Insinööriliiton palveluksesta täyspäiväiseksi yrittäjäksi, mutta tarjoaa yhä palveluksiaan mm. Insinööriliitolle useiden eri koulutuksien muodossa. Tämä koulutus on yksi osa tuota tarjontaa.

Kesto: 2 h
Kouluttajat:  Jani Huhtamella
Ilmoittaudu: Neuvottelijana kehittyminen -webinaariin

Rekistereröityminen tapahtuu suoraan GoToWebinar-järjestelmään. Saat vahvistusviestin ja ohjeet sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen. Jos et voikaan osallistua webinaariin, peruthan ilmoittautumisesi.

css.php