3
joulukuu

Webinaari: Strategiat ja taktiikat neuvottelijan työkaluina

Tämä webinaari kolmas osa neliosaisesta Neuvotteluvalmennus -webinaarisarjasta.

Kun olet päättänyt astua neuvottelijan polulle ja lähtenyt kehittämään itseäsi neuvottelijana, tulet väistämättä huomaamaan, että neuvottelu on paitsi ihmisten välistä vuorovaikutusta ja konfliktienhallintaa, myös eräänlaista peliä, jossa yhdistyvät sekä tietoisesti, että vaistomaisesti tehtyjen valintojen lopputulokset. Tässä webinaarissa tutustutaan strategiaan ja taktiikkaan neuvottelijan työkaluina ja opit myös välttämään yleisimpiä neuvottelijan sudenkuoppia.

Neuvottelijan työkalupakkiin kurkistetaan seuraavien alaotsikoiden kautta:
o Mitä ovat strategia ja taktiikka?
o Neuvottelijan strategiset ja taktiset valinnat
o Strategiset ja taktiset sudenkuopat
o Haastavien tilanteiden strategiat ja taktiikat

Kouluttajana toimii Jani Huhtamella, VR Heaven Oy:n toimitusjohtaja. Huhtamella on kokenut esiintyjä ja puhuja, joka ammentaa omien koulutuksiensa sisällön käytännön kokemuksestaan neuvotteluissa sekä työ- ja yrityselämässä. Viimeisen 20 vuoden aikana hän on toiminut ohjelmistosuunnittelijana sekä erilaisissa neuvottelu- ja koulutustehtävissä niin luottamusmiehenä kuin Insinööriliiton palveluksessakin. Vuodesta 2017 lähtien Huhtamella on toiminut oman yrityksensä toimitusjohtajana ja myös valmentaa aloittavia yrittäjiä selviämään yrityksen alkutaipaleesta voittajana. Kesällä 2018 Huhtamella siirtyi Insinööriliiton palveluksesta täyspäiväiseksi yrittäjäksi, mutta tarjoaa yhä palveluksiaan mm. Insinööriliitolle useiden eri koulutuksien muodossa. Tämä koulutus on yksi osa tuota tarjontaa.

Kesto: 2 h
Kouluttajat:  Jani Huhtamella
Ilmoittaudu: Strategiat ja taktiikat neuvottelijan työkaluina -webinaariin

Rekistereröityminen tapahtuu suoraan GoToWebinar-järjestelmään. Saat vahvistusviestin ja ohjeet sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen. Jos et voikaan osallistua webinaariin, peruthan ilmoittautumisesi.

css.php