24
lokakuu

Webinaari: Uramuotoilu työnhaun apuna

tyonhakuveturi-logo-comm-2Työnhakuveturin toiminta on tarkoitettu sinulle Uudellamaalla asuva korkeasti koulutettu, joka olet työtön tai jäämässä työttömäksi. Tavoitteena on tukea  korkeakoulutettujen työnhakuvalmiuksia ja edistää omatoimista työllistymistä tarjoamalla asiantuntijaluentoja ja työllistymistavoitteista ryhmätoimintaa.  Näiden toimintojen avulla TYÖNHAKUVETURI tukee jokaisen omatoimista työllistymisprosessia.

Webinaari: Uramuotoilu työnhaun apuna

Uramuotoilu työnhaun apuna -webinaari valottaa osallistujille sitä, miten muotoiluajattelua voi hyödyntää omien uratoiveiden tunnistamisessa, uusien uramahdollisuuksien näkemisessä ja niiden edistämisessä kokeilujen avulla. Webinaarissa käydään läpi uramuotoiluprosessin vaiheet ja niissä hyödynnettävät ajattelutavat ja työkalut. Tavoitteena on tarjota uusia näkökulmia ja raikas lähestymistapa työnhaun haasteisiin.

Paula Helle on kokenut kouluttaja ja valmentaja, joka on itse toteuttanut pitkäaikaisen urahaaveensa uramuotoilun oppeja noudattaen ja perustanut oman konsultointiyrityksen. Paulan työhistoria strategisten muutosten läpiviennissä ja työelämän murrosten tukemisessa on kerryttänyt laajan ymmärryksen ja osaamisen niin organisaatio- kuin yksilötason tarpeista ja työkaluista erilaisissa muutostilanteissa.

Ilmoittaudu 

css.php