29
elokuu

Webinaari:LinkedIn tehostaa työnhakuasi – pysy mukana uusissa ominaisuuksissa

Tom Laine, kuvaaja Maria Miklas

tyonhakuveturi-logo-comm-2Työnhakuveturin toiminta on tarkoitettu sinulle Uudellamaalla asuva korkeasti koulutettu, joka olet työtön tai jäämässä työttömäksi. Tavoitteena on tukea  korkeakoulutettujen työnhakuvalmiuksia ja edistää omatoimista työllistymistä tarjoamalla asiantuntijaluentoja ja työllistymistavoitteista ryhmätoimintaa.  Näiden toimintojen avulla TYÖNHAKUVETURI tukee jokaisen omatoimista työllistymisprosessia.

Webinaari:LinkedIn tehostaa työnhakuasi – pysy mukana uusissa ominaisuuksissa

Webinaarin tavoitteena on antaa eväät LinkedInin monipuoliseen hyödyntämiseen työnhaussa ja ammatillisessa verkostoitumisessa, sekä henkilökohtaisen profiilin optimoimiseen työnhaun kannalta. LinkedIniä käsitellään koulutuksen aikana myös henkilöbrändäyksen ja ammatillisen profiloitumisen kannalta.

Kouluttaja Tom Laine on Suomen johtava LinkedIn-asiantuntija ja somerekrytoinnin / -työnhaun kouluttaja ja kirjailija, joka on toiminut mm. somerekrytoijana Lontoossa 3 eri yrityksessä, perustanut Suomen 1. somerekrytointiin erikoistuneen rekrytointifirman ja on kouluttanut mm. EY:n, CGI:n, Nokian, UPM:n, Digian, Atrian, Microsoftin, Ikean, Mercedes Benzin, Louis Vuittonin, Adeccon, Manpowerin, Baronan, Metsähallituksen, VVM:n, Sitran, ja satojen muiden organisaatioiden henkilökuntaa sosiaalisen median käyttöön. Työnhakijoita Tom kouluttaa usean eri yliopiston ja ammattikorkeakoulun, TE-toimistojen ja ELY-keskusten, rekrytointi- ja HR-yritysten, sekä erilaisten ammattiliittojen työllistämishankkeissa. Tom on myös julkaissut Linkedin Megaoppaan, joka on ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta www.linkedinopas.fi. Tomiin voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.tomlaine.com

Ilmoittaudu 

css.php