Miksi järjestäytyä?

Jäsenyydessä on järkeä

Jäsenenä saat palvelua Helsingin Insinööreiltä koko ammatillisen elinkaaren ajan: Sinua varten – työssä ja vapaalla. Monipuolinen koulutustarjonta ja henkilökohtainen neuvonta ovat tukenasi kaikissa urasi vaiheissa, olit sitten opiskelija, vastavalmistunut tai urallasi jo edennyt.

Jäsenyys toimii työelämän vakuutuksena ja avaimena ammatilliseen kehittymiseen. Koskipa kysymyksesi työsuhdeasioita, urasuunnittelua tai palkkatoivetta, voit aina kääntyä puoleemme.

Insinööriliiton asiantuntijoiden avulla voit miettiä työuran suuntaa laajemmin tai hakea vaikka CV:n päivitysvinkkejä, työsopimuksen tarkistusapua tai oppia sosiaalisessa mediassa verkottumiseen.

Palvelut työpaikallasi

Luottamusmiehet, asiamiehet ja lakimiehet ovat tukenasi, jos tarvitset apua työpaikan muuttuvissa tilanteissa. Heidän tehtävänään on tehdä työpäivästäsi parempi.

Järjestäytymällä liittoon tuet osaltasi luottamusmiesten toimintaa ja luot toimintaedellytykset asiantuntevalle avulle työpaikallasi.

Palvelut sopimusalallasi

Toimimalla yhdessä vaikutamme asioihin tehokkaammin kuin jokaisen sopiessa asiansa yksin. Järjestäytynyt yhteiskunta tarvitsee toimiakseen sekä järjestäytyneet työntekijät että järjestäytyneet työnantajat. Joukossa on voimaa.

Työehtosopimuksia neuvoteltaessa sovitaan myös sinun työsuhteeseesi vaikuttavista ehdoista, oikeuksista ja velvollisuuksista. Valtaosa meistä työskentelee yleissitovan työehtosopimuksen vaikutuksen alaisena.

Insinööriliitto huolehtii kaikista sopimusaloista, missä insinöörimme työskentelevät.

Vapaa-ajan palvelut

Helsingin Insinöörit tarjoaa hyötyä ja huvia sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden insinöörikoulutuksen saaneiden kanssa.

Käytössäsi on monipuolinen valikoima erilaisia tapahtumia, koulutuksia ja seminaareja. Tule mukaan toimintaan. Tehdään yhdessä sellaista toimintaa, jollaista juuri sinä haluat.

css.php