Urakehitys ja työnhaku

Hyödynnä kaikki neuvot ja välineet, kun etsit uutta suuntaa erilaisissa elämänvaiheissasi – on sitten kyse opiskelusta, työelämään siirtymisestä, työelämän kehittymistarpeista tai työttömyydestä.

Jäsenkoulutukset

Vaihtoehtojen pohtimiseen, uudistumiseen ja oman osaamisen ylläpitämiseen löydät työkaluja erilaisissa työuraan ja henkilökohtaiseen kehittymiseen liittyvissä koulutuksissamme. Pysyt samalla tietoisena oman alasi työmarkkinatilanteesta ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla.

Seuraa koulutustarjontaamme tapahtumakalenterissa!

Monipuolinen tietopaketti työnhakuun

Käytännön ohjeita ja vinkkejä työhakemukseen ja ansioluetteloon, työhaastatteluun ja soveltuvuustesteihin löydät Insinööriliiton jäsensivuilta. Rekrystudiossa voit harjoitella videotyöhaastattelun tekemistä.

Työpaikkatori

Työpaikkatori on liiton rekrytointipalvelu uuden uran etsintään. Torilla on vuosittain yli tuhat tekniikan alan tehtävää. Insinööriliitto tekee yhteistyötä useiden isojen, paljon työpaikkoja tarjoavien yritysten kanssa. Käytettävissäsi on työpaikkailmoituksia myös pk-sektorilta sekä ilmoituksia, joita ei julkaista muualla.

Menestystä palkkaneuvotteluihin!

Palkkanosturilla voit tarkistaa palkkatasosi suhteessa muihin insinööreihin tai haarukoida palkkatoivettasi uutta työpaikkaa hakiessasi. Hyviin palkkakeskusteluihin saat varmuutta esimerkiksi Paranna palkkaasi -oppaasta.

Asiantuntijoiden ohjaus

Haluatko keskustella työnhausta, urasuunnittelusta tai muusta uraasi koskevasta aiheesta? Tai tarkistuttaa työsopimuksesi? Liiton ura-asiantuntijoiden ja lakimiesten ohjaus on henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta. Ohjaus onnistuu myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisätiedot: Insinööriliiton jäsensivut

Muistathan pitää jäsentietosi ajan tasalla!

Ota yhteyttä meihin tai päivitä tietosi Jäsensivuilla.

css.php