Valokuvauskerho

HI-Valokuvauskerhossa on kaiken näköisiä, kokoisia, tasoisia ja ikäisiä valokuvauksesta kiinnostuneita kerholaisia.

Valokuvauksen lisäksi harrastamme näyttelykäyntejä ja kuvausretkiä, järjestämme valokuvauskilpailuja sekä kuvien esittelytilaisuuksia. Myös erilaiset koulutukset kuuluvat ohjelmaan.

Näin pääset mukaan

Ilmoittaudu tapahtumiin
Valokuvauskerhon tapahtumiin voit ilmoittautua tapahtumakalenterin kautta. Seuraa myös sosiaalista mediaa ja uutiskirjettä.

Facebook-ryhmä
Kerhon Facebook-sivuilla käydään keskusteluja, suunnitellaan tulevia tapahtumia ja mietitään sopivia valokuvauskilpailujen aiheita. Ja tietysti julkaistaan loistavia valokuvia!

Vuokraa studiosetti käyttöösi

HI:n jäsenet voivat vuokrata yhdistyksen studiosettiä.

StudiosettiStudiosetissä on kolme valonlähdettä, sateenvarjot, valon pehmentimet ja taustakangasteline. Lisäksi löytyy taustakangas 3 x 3,5 m ja heijastin. Setti toimii kaikilla yleisillä kameramerkeillä.

Studiosetin viikkovuokra on 20 euroa. Omavastuu rikkoutuneesta tai hävinneestä osasta on 50 euroa.

Ota yhteyttä Helsingin Insinöörien toimistoon ja varaa setti käyttöösi. Saat mukaasi kirjalliset kokoamisohjeet. Toimistohenkilökunta antaa täytettäväksesi lomakkeen, jossa on mukana vuokrausehdot.

Setin voit noutaa HI:n toimistolta, Akavatalosta, osoitteesta Rautatieläisenkatu 6, ja palauttaa sen takaisin toimistolle pääsääntöisesti arkisin 8-16 välillä. Laskutuksen ja vuokrauksen hoitaa HI-toimisto.

css.php