Vådötorp-huvila

Vådötorp on Helsingin Insinöörien kesäpaikka Vartiosaaressa, Itä-Helsingissä. Saaresta löytyy metsäkirkko ja lato tansseille, näköalapaikkoja, luontopolkuja, aurinkokallioita ja merenrantaa. Huvilan vuoden 2022 käyttökausi alkaa 13.5. ja päättyy 30.9., eli huvila ei enää lokakuussa ole varattavissa. 

Huom! Helsingin Insinöörit HI ry:n hallitus on linjannut, että 1.1.2022 alkaen yhdistys suuntaa kaiken jäsentoimintansa ensisijaisesti yhdistyksen jäsenille. Tämä koskee myös Vådötorpin huvilan vuokrausta.

Huvilassa on vuokrattavana viisi 2–4 hengen huonetta, yhteensä 16 vuodepaikkaa sekä muutama lisävuode ja pinnasänky. Yhteiskäyttötiloja ovat keittiö, ruokasali ja takkahuone. Rannassa on puulämmitteinen sauna 7–8 hengelle sekä erillinen grillikatos. Voit vuokrata huvilasta yksittäisiä huoneita tai vaikka koko huvilan suuremmalle seurueelle. Huvila sopii myös työyhteisösi tiimipalavereihin, saunailtoihin ja virkistyspäiviin.

Huvila toimii omatoimihuvila-periaatteella. Kaikki huvilan vuokraajat sekä saunan ja grillin käyttäjät huolehtivat yhdessä huvila-alueesta.

Katso tästä kuvia ja tunnelmia torpalta HI:n kesäpäivältä 11.6.2022!

Saunaa tai grilliä käyttävä

Toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi kirjoitathan nimesi ja seurueen henkilömäärän lappuselle, jonka löydät grillin läheisyydestä. Palauta lomake huvilan postilaatikkoon, kiitos!

Varaukset kaudelle 2022

Voit lähettää huvilan varaustoiveesi osoitteeseen toimisto@helins.fi. Varaustoiveita voi lähettää ympäri vuoden. Tammikuun loppuun mennessä saapuneet varaukset arvotaan, minkä jälkeen varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Huomioithan, että kesä- ja heinäkuussa koko huvilan vuokraus viikonloppuisin ei ole mahdollista. Kyseisenä ajankohtana voit varata käyttöösi maksimissaan kaksi huonetta. Mikäli kaksi viikkoa ennen varauksen alkua on vielä vapaita huoneita, voit kysyä lisähuoneita toimistolta.

Hyväksytystä varauksesta lähetetään varausvahvistus sähköpostiisi. Voit tarkistaa vapaana olevat ajankohdat huvilan varauskalenterista.


Tulisitko huvilan huoltoryhmään?

Huvilan vapaaehtoisuuteen perustuvaan huoltoryhmään ovat kaikki jäsenet puolisoineen tervetulleita. Huoltoryhmässä kukin voi osallistua toimintaan oman osaamisensa ja omien mahdollisuuksiensa mukaisesti, mitään pätevyysvaatimuksia ei ole.

Palkkioksi pääset tutustumaan reipashenkisiin kollegoihin ja saat touhuta upeassa luonnossa. Muutaman juoksulenkin tai kuntosalin käyntikerran saat korvattua mökillä tehdyllä hyötyliikunnalla. Mieli virkistyy raittiista meri-ilmasta ja saat konkreettisesti nähdä oman työsi tulokset.

Huoltoryhmällä on aina nimettynä aktiivinen vetäjä, joka koordinoi toimintaa ja järjestää talkoot ainakin keväisin ja syksyisin sekä aina tarvittaessa. Ja talkoiden päätteeksi yleensä saunotaan ja nautitaan yhdistyksen tarjoamat talkooeväät.

Ilmoittaudu huoltoryhmän sähköpostilistalle: toimisto@helins.fi


Lisätiedot huvilasta

Vådötorp esite (pdf)
Vådötorp hinnasto 2022 (pdf)
Vådötorp varausehdot 2022 (pdf)
Varauskalenteri
Vesibussi Vartiosaareen
Reposalmen Aurinkolautta
Kuvia huvilalta (pdf)

 

css.php