18
toukokuu

Ekskursio Raide-Jokerille

Ramboll Finlandin pääkonttori, Itsehallintokuja 3, Espoo

Raide-Jokeri on Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille rakennettava pikaraitiolinja, jonka liikennöinnin on tarkoitus alkaa tammikuussa 2024. Poikittainen 25 km pitkä pikaraitiolinja vähentää merkittävästi liikenteen ruuhkautumista ja kasvihuonepäästöjä sekä tukee kestäviä kulkumuotoja.

Tervetuloa tutustumaan hankkeeseen ja vierailemaan Raide-Jokerin ”työmaalla” Rambollin johdolla, joka on yksi Raide-Jokeri-allianssin osapuolista. Rambollin osaamista hankkeessa on muun muassa katu-, raitiotie-, silta-, geo-, vesi-, ympäristö- ja kunnallistekniikan sekä Roihupellon raitiotievarikon suunnittelussa.

Ohjelma

Kokoonnumme ke 18.5. klo 16 Ramboll Finlandin pääkonttorilla (Itsehallintokuja 3, Espoo), jossa hanketta meille esittelevät Rambollin tekninen johtaja Mikko Leppänen ja yksikönpäällikkö Jyrki Oinaanoja. Tarjolla on myös kahvia sekä pientä purtavaa.

Esittelyosuuden jälkeen pääsemme Raide-Jokerin kierrokselle – ajamme bussilla linjaa pitkin ja kuulemme lisää pikaraitiotien suunnittelusta ja valmistumisesta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään ma 16.5.2022. Mukaan mahtuu 30 henkilöä. Tarkemmat saapumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille to 12.5.2022.

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php