6
lokakuu

Harri Gustafsbergin koulutussarja: Resilienssin Anatomia

Henkistä suorituskykyä tutkiva, kehittävä ja valmentava filosofian tohtori Harri Gustafsberg. Kuva: MySpeaker

Kouluttaja: Harri Gustafsberg
Kesto: noin 2,5 tuntia
Ilmoittautuminen: ilmoittautuminen valmennukseen on suljettu. Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen toiseen osaan sähköpostitse Teams-kutsu ke 6.10. klo 12 mennessä.

Resilienssin Anatomia: henkisten voimavarojen vahvistaminen -koulutussarjan ensimmäinen sessio pidettiin ti 21.9. ja toinen on tulossa ke 6.10.2021.  Kurssi on siis kaksiosainen ja edellyttää kumpaankin osaan osallistumista.

ti 21.9. klo 17
Osa 1/1 Ihmisyyden käyttöliittymä ja kehomielen lainalaisuudet, onko stressi sopeuma ongelma?
Osa 1/2 ajatuksia resilienssiresurssien vahvistamiseen ja tehtävänanto

ke 6.10. klo 17
Osa 2/1 Tehtävän purku ja läpikäyminen
Osa 2/2 Päätöksenteko paineen alla, miten pitkälle sitä voi kehittää? Ihmisyyden resurssit tutkitun tiedon valossa.

Kouluttajana toimii henkistä suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori Harri Gustafsberg. Lisäksi Harri on tietokirjailija ja palkittu yrityspuhuja (FT, HTM). Hän on erikoistunut suorituskyvyn nostamiseen yksilötasolla ja organisaatiotasolla; tiimityön, johtamisen ja yhteisen kulttuurin vaikuttamisen kautta.

Harrin kokemuksellinen tausta on kivenkova. Hän työskenteli Poliisin valtakunnallisessa valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Hän lopetti yksikössä elokuussa 2014.

Hänen esikoisteoksensa ”Mielen valmentamisella optimaaliseen suoritukseen” ilmestyi v. 2014. Työpsykologian tohtori Helena Åhmanin kanssa v. 2017  julkaistu “Tilannetaju, päätä paremmin” palkittiin Ekonomien kirjallisuuspalkinnolla Suomen parhaana bisneskirjana 2018. ”Do people get shot because some cops Panic?” julkaistiin v. 2018, menestyskirjaksi noussut  ”Karhuryhmä” v. 2019.

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php