28
lokakuu

Helena Åhmanin koulutussarja: Keskusteluälykkyys ja tunteiden kohtaaminen

Työpsykologian tohtori Helena Åhman & singer-songwriter Jussu Pöhönen. Kuva: MySpeaker

Tämä valmennus antaa työkaluja siihen, miten voimme suoriutua parhaiten haastavissa ja paineisissa keskusteluissa sekä miten osaamme ottaa vastapuolen parhaimmalla mahdollisella tavalla huomioon.

Kouluttajat: Helena Åhman & Jussu Pöyhönen
Kesto: noin 2 tuntia
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu viimeistään to 14.10.2021. Valmennuksen ensimmäinen osa striimataan, striimilinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse pe 15.10. klo 12 mennessä.

Valmennus on kaksiosainen ja edellyttää kumpaankin osaan osallistumista.

pe 15.10. klo 17
Keskusteluälykkyys vaativissa keskusteluissa, neuvotteluissa ja konflikteissa. Välitehtävän anto.

  • Mitä meille tapahtuu, kun paine kasvaa?
  • Miten kannattaa valmistautua keskusteluun?
  • Miten valmistautua esim. saamaan kielteistä palautetta tai suhtautua hyökkäävään reaktioon?
  • Keskusteluälykkyys ja tilannetaju – mitä kannattaa huomioida itse keskustelussa?
  • Miten aloittaa ja toimia itse keskustelussa?
  • Mitä kannattaa sanoa ja mitä välttää?
  • Miten tunteita voi säätää neuvottelussa?

to 28.10. klo 17
Tämä osa järjestetään Teams-alustalla. Tavoitteena on edellisen aiheen syventäminen, tulleiden kysymysten, haasteiden ja kokemusten läpikäynti. Mitä kannattaa tehdä vaativan keskustelun jälkeen? Mitä tehdä, jos asiat meinaavat mennä umpikujaan?

Kouluttajana toimii työpsykologian tohtori (TkT) Helena Åhman, palkittu puhuja, kirjailija ja johdon sparraaja. Suurlähettiläiden keulahahmona tunnettu singer-songwriter, suosikkiartisti Jussu Pöyhönen taas on perehtynyt samoihin teemoihin musiikin kautta.

Helenan ja Jussun yhteispuheen aikana saat näkemyksiä, ajatuksia, keinoja ja näköaloja keskusteluälykkyydestä ja tunnerohkeudesta vaativissa keskusteluissa sekä puheen että musiikin voimin. Musiikin ja puheen yhdistelmä aktivoi kuulijoiden aivoja monipuolisesti, synkronoi heidät samaan tilaan ja vetoaa heidän aisteihinsa.

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php