8
joulukuu

Helsingin Insinöörien senioreiden joulupäivällinen 2022

Ravintola Perho, Mechelininkatu 7, Helsinki
Senioreiden joulupäivällinen on jo monta vuotta kestänyt perinne. Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa perinteiselle Helsingin Insinöörien senioreiden joulupäivälliselle torstaina 8. joulukuuta 2022 klo 15 alkaen ravintola Perhon kabinettiin.

Ravintola Perho on suomalaisen ravintolaosaamisen hima – vuodesta 1935 lähtien ja yhä edelleen. Perhon klassisiin kabinetteihin on oma sisäänkäynti Perhonkadun puolelta.

Joulupöydän antimista löytyy mm. erilaisia kalaherkkuja, paahtopaistia ja salaatteja, perinteistä joulukinkkua ja laatikoita tietenkään unohtamatta. Päivällisen jälkeen Insinöörilaulajat esittävät rakastetuimpia joululauluja.

Sydämellisesti tervetuloa!

Hinta ja ilmoittautuminen

Tervetuloa osallistumaan yksin tai seuralaisen kanssa! Tilaisuuden hinta on 25 euroa/henkilö. Hinta sisältää joulubuffetin juomineen.

Ilmoittaudu 1.12. mennessä alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolle puh. 040 150 3878.

Huom! Haluamme varmistaa, että kaikki paikalle saapuvat tuntevat olonsa turvalliseksi osallistuessaan tapahtumaan, joten ethän saavu paikalle kipeänä.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Tapahtuma on täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua jonotuslistalle.

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php