29
marraskuu

HI Afterwork: Työmarkkinakeskustelua ravintola Vltavassa

Ravintola Vltava, Elielinaukio 2, Helsinki
Ravintola Vltava tarjoaa tunnelmallisen ympäristön tutustumisille, tapaamisille, seurustelulle ja hauskanpidolle maailman parhaiden oluiden parissa, tšekkiläisten ruokien siivittämänä.

Tervetuloa vuoden 2022 viimeiseen HI Afterworkiin!

Järjestämme 29.11. klo 17.30 alkaen työmarkkinateemaisen afterworkin jäsenillemme ravintola Vltavan Havel-kabinetissa.

Paikalle saapuu Helsingin Insinöörien hallituslaisia, HI:n työmarkkinajaoksen jäseniä sekä HI:n edunvalvontatiimi keskustelemaan ajankohtaisista työmarkkina-aiheista kanssanne.

Ilta alkaa työmarkkinajaoksen ja edunvalvontatiimin puheenvuoroilla, jonka jälkeen riittää aikaa myös vapaalle keskustelulle ja verkostoitumiselle. Osallistujille on tarjolla lisäksi pientä suolaista ja virvokkeita.

Ilmoittautuminen

Jotta voimme varautua tarvittavin tarjoiluin, ilmoittauduthan tapahtumaan ennakkoon alla olevalla lomakkeella viimeistään pe 25.11.2022.

Lämpimästi tervetuloa!

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php