4
toukokuu

HI kutsuu Teknologia 22 -tapahtumaan!

Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, Helsinki
Tapahtuman teemaksi on valittu Kestävän huomisen ratkaisut – Solutions for Sustainable Future. Kuva: Unsplash.

Teknologia 22 on Pohjoismaiden johtava teknologia-tapahtuma, joka järjestetään 3.-5.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Se on tapahtuma kaikille, jotka työskentelevät teollisuuden ja teknologian alalla ja haluavat kasvattaa asiantuntemustaan, oppia uutta ja verkostoitua!

Kolmipäiväsen tapahtuman teemaksi on valittu Kestävän huomisen ratkaisut – Solutions for Sustainable Future. Ohjelmaan pääset tutustumaan tapahtuman sivuilta. Tapahtumaan pääsee ilmaiseksi, mutta kävijäksi täytyy rekisteröityä ennakkoon tästä linkistä.

HI kutsuu After workille klo 16

Helsingin Insinöörit kutsuu jäsenensä tapahtumaan ke 4.5. klo 16–18, jolloin järjestämme rentohenkisen After work -tapahtuman tarjoiluiden kera Messukeskuksen Suomi-kokoustilassa (tila 217).

Ohjelmassa on tietoiskuja HI:n ajankohtaisista asioista, mm. kuulet HI:n mentorointiprojektista, Vientiveturit-hankkeesta ja tulevista tapahtumista! Pääset myös tapamaan HI:n hallituslaisia ja pääsihteeriä.

Teknologia Party -iltatilaisuus klo 18

After work -tilaisuus päättyy klo 18, jolloin siirrytään Messukeskuksen hallin 7 perälle Teknologia Party -iltatilaisuuteen, jossa päälavalla jaetaan Amazing Robots ja Start up -kilpailuiden voittajille palkinnot- Palkintoseremonian jälkeen illan pääesiintyjä Stig astuu lavalle!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 4.5. After work -tapahtumaan alla olevan lomakkeen kautta viimeistään viikko ennen tapahtumaa 27.4.2022. Ilmoita samalla mahdollisista ruokarajoituksista tai -allergioista, sillä tilaisuudessa tarjotaan naposteltavaa ja juotavaa!

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus. 

Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php