28
tammikuu

PERUTTU – Huomenna hän tulee Espoon kaupunginteatterissa

Espoon Kaupunginteatteri, Revontulihalli, Revontulentie 8, Espoo
Mika Nuojua ja Martti Suosalo Huomenna hän tulee -esityksessä. Kuva: Espoon kaupunginteatteri.

HUOM! Godot’ta saadaan vielä odotella! Voimassa oleva kokoontumisrajoitus jatkuu 31.1.2022 saakka ja kaikki tammikuun esitykset Espoon kaupunginteatterissa on valitettavasti peruttu. Tapahtuma siirretään loppusyksyyn 2022, ja siihen pääsee ilmoittautumaan uudestaan elokuussa.

Esityksestä

Nobel-palkitun Samuel Beckettin (1906–1989) klassikkonäytelmä on yksi länsimaisen kirjallisuuden kulmakivistä, nyt Reita Lounatvuoren uutena käännöksenä.

Espoon Kaupunginteatterin, Tampereen Teatterin ja Turun Kaupunginteatterin yhteistuotannossa klassikko päivitetään 2020-luvulle. Maailmanlopun tai maailman alun keskeltä avautuu kipeän ajankohtainen, järkyttävä ja hauska esitys Pentti Kotkaniemen ohjauksessa.

Matalalla vinhaa vauhtia kiitävien harmaiden pilvien alla pienet ihmiset yrittävät löytää edes hitusen onnea ja tarkoitusta elämäänsä. Aina on jotain, mitä odottaa.

Rooleissa Martti Suosalo, Mika Nuojua, Ville Majamaa ja Tomi Alatalo.

Lisätietoja esityksestä: Huomenna hän tulee – Espoon kaupunginteatteri (espoonteatteri.fi)

Hinta ja ilmoittautuminen

Hinta 25 euroa / henkilö. Ilmoittautumisia pyydetään ma 20.12. mennessä alla olevalla lomakkeella.

Turvallisuus tapahtumassa

Uudenmaan koronarajoitukset muuttuivat anniskelualueiden osalta 28.11.2021, minkä vuoksi teatteri on ottanut käyttöön koronapassin muiden pääkaupunkiseudun teattereiden tavoin. Koronapassi on siis tiistaista 30.11. alkaen edellytys sisäänpääsylle Espoon Kaupunginteatterin Revontulihallin esityksissä.

Passi tarkastetaan teatteriin saapuessasi.  Voit näyttää passin tulosteena tai mobiililaitteelta.  Varaudu todistamaan samalla henkilöllisyytesi. Varaathan myös teatterilipun esille – kaikki kolme (koronapassi, henkilötodistus ja teatterilippu) tarkastetaan heti teatteriin saapuessasi. Teatteri edellyttää myös maskin käyttöä yleisötiloissa ja katsomossa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php