28
tammikuu

Huomenna hän tulee Espoon kaupunginteatterissa

Espoon Kaupunginteatteri, Revontulihalli, Revontulentie 8, Espoo
Mika Nuojua ja Martti Suosalo Huomenna hän tulee -esityksessä. Kuva: Espoon kaupunginteatteri.

Huomenna hän tulee saa ensi-iltansa Espoon Kaupunginteatterissa 8.1.2022 ja me pääsemme esitystä porukalla katsomaan 28.1.! Tervetuloa yksin tai seuralaisesi kanssa!

Esityksestä

Nobel-palkitun Samuel Beckettin (1906–1989) klassikkonäytelmä on yksi länsimaisen kirjallisuuden kulmakivistä, nyt Reita Lounatvuoren uutena käännöksenä.

Espoon Kaupunginteatterin, Tampereen Teatterin ja Turun Kaupunginteatterin yhteistuotannossa klassikko päivitetään 2020-luvulle. Maailmanlopun tai maailman alun keskeltä avautuu kipeän ajankohtainen, järkyttävä ja hauska esitys Pentti Kotkaniemen ohjauksessa.

Matalalla vinhaa vauhtia kiitävien harmaiden pilvien alla pienet ihmiset yrittävät löytää edes hitusen onnea ja tarkoitusta elämäänsä. Aina on jotain, mitä odottaa.

Rooleissa Martti Suosalo, Mika Nuojua, Ville Majamaa ja Tomi Alatalo.

Lisätietoja esityksestä: Huomenna hän tulee – Espoon kaupunginteatteri (espoonteatteri.fi)

Hinta ja ilmoittautuminen

Hinta 25 euroa / henkilö. Ilmoittautumisia pyydetään ma 20.12. mennessä alla olevalla lomakkeella.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php