25
lokakuu

IMAGE PAIRS – Liikunnallista touhua syyslomaviikoille mobiilipelin merkeissä!

Image Pairs -virtuaalinen muistipeli toimii hyvin syyslomaviikon viihdykkeenä ja aktivoi liikkumaan!

Image Pairs on kaikille tutun, perinteisen muistipelin liikunnallinen ulkopeliversio. Sen sijaan että pelissä käännettäisiin pöydän ääressä kuvakortteja ja yritettäisiin löytää pareja, pelaajat liikkuvat ulkona paljastaakseen pelialueella olevia kuvia ja muodostavat kuvapareja muistamalla, missä kaksi samanlaista kuvaa sijaitsivat. Peliä voi pelata maantieteellisesti missä vaan Suomessa, missä gps toimii!

Katso videoohjeet tästä!

Peli sopii kaikenikäisille. Peli on pelattavissa suomeksi ja englanniksi eli pelaamiseen voi yhdistää liikuntaa ja pienimuotoista englannin opiskelua ja harjoittelua. Pelata voit yksin, kaksin tai esim. perhejoukkueena.

PS! Peliä voi pelata useaan kertaan ja halutessaan samaa peliä useana päivänä. Peli ei siis vaadi pelaamista ”loppuun yhdellä kertaa”.

Eniten pisteitä saaneet pelaajat palkitaan

Pelin päättymisen jälkeen 1.11.2021 palkitaan viisi (5) eniten pisteitä koonnutta pelaajaa/joukkuetta S-ryhmän 50 euron suuruisella lahjakorttipalkinnolla!

Ilmoittaudu mukaan ma 25.10. saakka

Ilmoittautuminen on auki ma 25.10. saakka. Tarkemmat ohjeet pelin pelaamiseen lähetetään osallistujille sähköpostitse.

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa. Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php