11
helmikuu

Insinööriliiton virtuaalikonsertti: Kotisohvalla vol. 2

Istahda alas ja rentoudu! Kotisohvalla-konsertti kutsuu kaikki Insinööriliiton jäsenet hetkeksi yhteen viettämään rentouttavaa iltaa pe 11.2. Luvassa on lähes kahden tunnin ilottelu Suomen kärkiartistien seurassa!

Kotisohvalla-konsertti kutsuu kaikki Insinööriliiton jäsenet hetkeksi yhteen viettämään rentouttavaa iltaa Suomen kärkiartistien seurassa – bileet luvassa Erika Vikmanin ja Pete Parkkosen kanssa!

Suora lähetys pe 11.2. klo 18 alkaen

Konsertin juontajina nähdään kaksi työelämän erikoisasiantuntijaa ja oman alansa supertähteä: markkinoiva työnhakumentori Pipsa Aro ja ketteröittävä tunnelmamuotoilija Milsa Malin. Energinen kaksikko johdattaa konserttia samalla jakaen katsojille vinkkejä muun muassa työnhakuun ja verkostoitumiseen.

Konsertti on interaktiivinen livestriimi, jossa yleisö voi osallistua lähettämällä kommentteja ja kysymyksiä. Suora lähetys alkaa perjantaina 11.2. klo 18:00 ja päättyy noin kello 19.30.

Tapahtuman katselulinkki toimitetaan erikseen ilmoittautuneille sähköpostitse ja julkaistaan tapahtuman sivulla torstaina 10.2.

Osallistuminen on maksutonta.

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan!

css.php