2
joulukuu

Insinöörin aamujumpat loppuvuodelle

Aamujumpan voi tehdä missä vain: kotona, konttorilla tai vaikka hotellihuoneessa!

Perjantaiset insinöörin aamujumppahetket saavat jatkoa! Marraskuussa jumpataan perjantaiaamuisin 4.11., 11.11., 18.11. ja 25.11. klo 8.30. Tämän vuoden viimeinen insinöörin aamujumppa on joulukuun alussa perjantaina 2.12.

Ohjaaja: Niina Seppänen, hyvinvointivalmentaja (Int Health Coach®)
Kesto: noin 20 min.

Aloitetaan laskeutuminen viikonloppuun pehmeästi aamuherättelyn merkeissä. Avataan kireyksiä sekä annetaan liikettä rangalle ja niska-hartiaseudulle ja jalkojen lihaksille, kehitetään tasapainoa, tehdään muutamat energiaa antavat hengitysharjoitukset ja startataan päivä mukavasti!

Voit liittyä mukaan mistä vain, sillä nämä jumpat ovat kätevästi virtuaalisia. Jumpassa ei mennä lattian tasolle, joten voit hyvin tehdä jumpan myös toimistolla – ota vaikka kollegat mukaan ja viettäkää yhteinen jumppahetki! Jumppa sopii kaiken tasoisille liikkujille.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kerralla loppuvuoden jumppahetkiin alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse Zoom-linkki aina jumppaa edeltävänä torstaina. Jos et pääse jonain kertana osallistumaan, niin ei hätää, saat tallenteen jumpasta sähköpostiisi aina perjantain aikana.

Oletko muistanut taukojumpata?

Tutustu myös 15 minuutin taukojumppavideoon, joka löytyy HI:n YouTube-kanavalta! Setti sopii erityisesti istumatyötä tekevälle insinöörille, mutta totta kai kaikille muillekin! Taukojumpan aikana pyritään avaamaan rintarangan aluetta ja niska-hartiaseutua. Jonkin verran tulee liikettä myös jaloille, erityisesti takareisi- ja pakaralihaksille, jotka helposti kärsivät istumisesta.

Voit tehdä liikkeitä pienessäkin tilassa, työssä ja vapaa-ajalla – ihan milloin sinulle sopii!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php