25
helmikuu

Insinöörin aamujumppahetket perjantaisin

Insinöörin aamujumppahetket jatkuvat tammi- ja helmikuussa perjantaisin klo 8.30!

Insinöörin aamujumppahetket jatkuvat helmikuussa perjantaisin klo 8.30!

Ohjaaja: Niina Seppänen, hyvinvointivalmentaja (Int Health Coach®)
Kesto: 20  min.
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu jumppahetkeen alla olevan lomakkeen kautta viimeistään tapahtumaa edeltävänä torstaina klo 16 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse Zoom-kutsu jumppapäivän aamulla klo 8 mennessä.

Herätellään kehoa lempeästi tulevaan päivään, avataan kireyksiä sekä annetaan liikettä erityisesti selän alueelle ja niska-hartiaseudulle. Tehdään samalla muutamat energiaa antavat hengitysharjoitukset ja startataan päivä mukavasti!

Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille.

Tapahtuma on tarkoitettu Helsingin Insinöörien / UIO:n jäsenille ja se järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php