8
maaliskuu

Kahvijooga – kahvia, kehonhuoltoa ja iloista yhdessäoloa

Tällä tunnilla rentoutetaan kehoa ja mieltä, samalla kahvia hörppien!

Kuka sanoo, ettei kahvitaukoa voisi samalla käyttää liikkumiseen? Helmikuussa ja maaliskuun alussa järjestettävillä etäjoogatunneilla rentoutetaan kehoa ja mieltä, samalla kahvia siemaillen!

Kahvijoogassa muki seuraa joogaajaa läpi venyttävien ja vahvistavien jooga- ja pilatestyyppisten liikkeiden, loppurentoutusta unohtamatta.

Kahvin voit toki halutessasi korvata virkistävällä iltapäiväteellä, terveellisellä smoothiellä tai jollakin muulla sinulle mieluisalla juomalla.

Tunti soveltuu loistavasti taukohetkeksi keskellä työpäivää – riippumatta siitä, vietätkö sen kotona etätöissä tai toimistolla työporukassa. Luvassa on täysin uudenlainen liikuntakokemus, jota et varmasti unohda!

Et tarvitse mitään erikoisvarusteita, väljät ja mukavat vaatteet riittävät ja noin 2,5 x 2,5 m vapaata lattiapinta-alaa. Soveltuu kaiken tasoisille liikkujille!

Ilmoittautuminen

Kevään viimeinen kahvijoogahetki toteutetaan Zoom-alustalla ti 8.3. klo 14. Ilmoittaudu joogaan alla olevan lomakkeen kautta. Zoom-linkki joogaan lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille joogapäivän aamuna klo 12 mennessä.

Joogahetken kesto on noin 20 minuuttia. Ohjaajana toimii aamujumppahetkistä tuttu hyvinvointivalmentaja Niina Seppänen.

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php