20
lokakuu

Kävelykierros henkien Helsingissä: Kuuluisia kummituksia

Senaatintori, Senaatintori, Helsinki
Senaatintori vuonna 1990. Valotaiteilija Ekku Peltomäen laservaloshow meneillään. Yleisöä torilla. Kuva: Helsingin kaupunginmuseo.

Tämä kaupunkikierros kulkee Helsingin keskustassa kummitustarinoiden johdattamana. Tarinoita on erilaisia ja toiset liittyvät synkkiin, toiset taas iloisiin ihmiskohtaloihin.

Tule kävelylle, joka vie Helsingin historiaan ja nykypäivään vähän erilaisesta näkökulmasta! Kuulet kuuluisista kummituksista, huolehtivaisista kummituksista, haamuilevista sotilaista ja kauppiaista. Näiden lisäksi luvassa on aimo annos Helsingin historiaa ja arkkitehtuuria.

Oppaanamme toimii Tuula Pohjalainen. Kierroksen lähtöpaikka on Senaatintori, ja kierroksen kesto noin 1,5 tuntia.

Ilmoittautuminen

Kierrokselle mahtuu 20 henkilöä (max 2 hlöä/varaus). Ilmoittaudu mukaan viimeistään ke 19.10. Tapahtuma on jäsenille ilmainen.

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php