20
lokakuu

Kävelykierros henkien Helsingissä: Kuuluisia kummituksia

Vanha kirkko, Lönnrotinkatu 6, Helsinki
Senaatintori vuonna 1990. Valotaiteilija Ekku Peltomäen laservaloshow meneillään. Yleisöä torilla. Kuva: Helsingin kaupunginmuseo.

Tämä kaupunkikierros kulkee Helsingin keskustassa kummitustarinoiden johdattamana. Tarinoita on erilaisia ja toiset liittyvät synkkiin, toiset taas iloisiin ihmiskohtaloihin.

Tule kävelylle, joka vie Helsingin historiaan ja nykypäivään vähän erilaisesta näkökulmasta! Kuulet kuuluisista kummituksista, huolehtivaisista kummituksista, haamuilevista sotilaista ja kauppiaista. Näiden lisäksi luvassa on aimo annos Helsingin historiaa ja arkkitehtuuria.

Kierroksen lähtöpaikka on muuttunut! Uusi lähtöpaikka on kirkkopuiston Vanha kirkko (Lönnrotinkatu 6) ja kierros päättyy Senaatintorille. Kierroksen kesto on noin 1,5 tuntia. Oppaanamme toimii Tuula Pohjalainen.

Ilmoittautuminen

Kierrokselle mahtuu 20 henkilöä (max 2 hlöä/varaus). Ilmoittaudu mukaan viimeistään ke 19.10. Tapahtuma on jäsenille maksuton.

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php