22
kesäkuu

Kesäteatteriin Suomenlinnaan – William Shakespearen komedia Kuten haluatte

Suomenlinnan kesäteatteri, Hyvän Omantunnon linnake, 00190, Helsinki
Suomenlinnan kesäteatterissa nähdään ensi kesänä William Shakespearen komedia Kuten haluatte.

Suomenlinnan kesäteatterissa nähdään ensi kesänä William Shakespearen komedia Kuten haluatte. Helsingin Insinöörit on varannut 22.6. esitykseen koko salin – tervetuloa mukaan yksin, kaksin kaverin kanssa tai isommallakin porukalla!

Kuten haluatte on yksi Shakespearen valoisimmista näytelmistä. Tässä lämminhenkisessä musiikillisessa komediassa säkeet ja sulosoinnut täyttävät kuulijansa lämmöllä, kutsuvat antamaan anteeksi, nauramaan ja iloitsemaan. Ardenin metsässä harva asia on sitä miltä ensiksi näyttää – luonnon voima riisuu keinotekoiset julkisivut ja narrit puhuvat viisaasti siitä, mitä viisaat tekevät narrimaisesti. Ja kaiken keskellä soi monimuotoisena, sallivana ja vapaana se suurin – rakkaus.

Ohjaus: Jussi Nikkilä
Näyttämöllä: Santtu Karvonen, Minna Suuronen, Joel Hirvonen, Susanna Hyvärinen (TeaK), Eeva Kaihola (TeaK), Hannu Kivioja, Vilma Sippola (Näty), Marketta Tikkanen, Miiko Toiviainen ja Anna-Sofia Tuominen sekä muusikko Mila Laine

Lisätietoja esityksestä löytyy teatterin kotisivuilta!

Ilmoittautuminen ja hinta

Kesäteatterin lipun jäsenhinta 25 €/kpl, maksimi 4 lippua/henkilö. Hintaan sisältyy teatterilippu sekä väliaikatarjoilut.

Varaa lippusi alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on auki ti 21.6. saakka tai kunnes paikat loppuvat.

Tapahtuman järjestää Helsingin Insinöörit HI ry. HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php