22
syyskuu

Kilometrikisa käynnissä 22.9.2022 saakka

Luvassa on jälleen kilometrikaupalla hyvää mieltä, kohonnutta kuntoa ja pyöräilyyn kannustavia tekoja eri työpaikoilla ja muissa yhteisöissä! Kuva: Unsplash.

Tervetuloa mukaan Suomen tunnetuimpaan ja suurimpaan pyöräilykampanjaan! Luvassa on jälleen 145 päivää pyöräilyn iloa ja riemua ja kovin vähäisenä asiana ei voi pitää kesän aikana kohonnutta kuntoakaan.

Helsingin Insinöörit on omalla joukkueellaan mukana leikkimielisessä kilometrikisassa, jonka tarkoituksena on kannustaa suomalaisia hyppäämään pyörän selkään, olipa kyseessä sitten mikä matka tahansa. Kilometrikisa kannustaa pyöräilemään niin arjessa kuin vapaa-ajalla!

Kilometrikisassa joukkueeseen liittyneet jäsenet kirjaavat pyöräilemänsä kilometrit, ja halutessaan siihen kuluneen ajan, omalle joukkueelleen. Kilometrit kartuttavat joukkueen saldoa ja kisan lopussa palkitaan ne, joilla on eniten pyöräilykilometrejä tai -minuutteja osallistujaa kohti. Lisäksi kisan aikana arvotaan myös pienempiä palkintoja osallistujien kesken.

Joukkueen nimi: Helsingin Insinöörit
Osallistumiskoodi: HI polkee 2022

Joukkueeseen voi liittyä osoitteessa: www.kilometrikisa.fi/teams/join/

Joukkue on tällä hetkellä mukana piensarjassa, mutta siirtyy automaattisesti isompaan sarjaan, jos ilmoittautuneita tulee yli 25. Paikkakunnaksi on merkitty tällä hetkellä Helsinki toimiston sijainnin vuoksi, mutta muita kaupunkeja voi tarvittaessa lisätä mukaan kisaan.

Kisasta lisää osoitteessa: https://www.kilometrikisa.fi/

Tervetuloa mukaan!

css.php