30
tammikuu

Kokkaamaan Hans Välimäen kanssa – virtuaalinen kokkikoulu

Huippukokki Hans Välimäki. Kuva: MySpeaker.

Kaikkien on syötävä – ruoka yhdistää ja yhdessä kokkaus on sosiaalista huolimatta välimatkasta. Huippukokki Hans Välimäen virtuaaliopastuksella pääset kokkaamaan kotonasi 3 ruokalajin illallisen, josta riittää ateriaksi ainakin kahdelle!

Ilmoittautuminen: ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään ti 19.1.2021 alla olevalla lomakkeella. Ilmoita samalla mahdollisista ruoka-ainerajoituksistasi.
Tapahtuman hinta jäsenelle: 50 eur / osallistuja. Osallistumishintaan sisältyy raaka-ainetoimitus kotiovelle pääkaupunkiseudulla sekä Hansin live-opastus hänen kotikeittiöstään. Mukaan pääsee 70 osallistujaa.

Mitä virtuaalisessa kokkikoulussa tapahtuu?

Kokkaus striimataan Hansin kotikeittiöstä noin puolentoista tunnin pituisena rentona live-ohjelmana. Osallistujat otetaan mukaan ja luodaan vuorovaikutteinen, osallistuva, rento ja kannustava tunnelma koko virtuaalikokkauksen ajaksi. Halutessaan osallistujat voivat yhteisen kokkauksen jälkeen jäädä nauttimaan ruokailusta yhdessä etäyhteyden välityksellä. Yhteisestä kokkaussessiosta jää myös jokaiselle muistoksi tallenne sekä kuvat ruoka-annoksista.

”/…./ Kokkaaminen on interaktiivista, jolloin kaikki saavat osallistua, herja lentää ja palkintona odottaa herkullinen ruoka joka on tehty minun ohjauksessani alusta loppuun saakka. Yhdessä oleminen ja tekeminen on tärkeää. Silloin saavat usein äänensä kuuluville kaikki, jopa ne, keitä ei niin hyvin muuten kuulla ja se on yhteishenkeä kohottavaa. /…./ Ja siksi ei pidä unohtaa, että yhdessäolo on tulevaisuuden luksusta. ” – Hans Välimäki

Millä tavalla valmistaudut?

Raaka-ainekassi tuodaan etukäteen ilmoittautuneille päivä ennen kokkikoulua kotiovelle. Samalla mukaan on pakattu tietenkin reseptit. Kokkaukseen tarvitset keittiön perusvälineet, kuten veitsen, kattilan, paistinpannun ja uunin.

Valitse kahdesta menuvaihtoehdosta

Jotta voimme valita mahdollisimman monelle mieluisan menuvaihtoehdon, tarvitsemme siihen apuasi! Äänestä alla olevalla lomakkeella, kumpaa menuvaihtoehtoa (Menu 1 tai Menu 2) haluaisit Hansin opastuksella kokata? Eniten ääniä saanut vaihtoehto ”voittaa” ja valitaan tapahtumaan yhdessä kokattavaksi.

Menu 1
Lohisashimia ja ancho-gustokastiketta
Thai Red Curry, eli punaista currya ja kanaa
Sitruunaposset ja sitrussalaattia

Menu 2
Uppomuna ja kuohkeaa kurpitsakeittoa sekä valkosipulikrutonki ”gryere”
Sienirisottoa
Omenapiiras ”Tarte Tatin”, kinuskikastiketta ja vaniljajäätelöä

Lämpimästi tervetuloa Hans Välimäen virtuaalikokkikouluun!

Tilaisuuden järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php