11
kesäkuu

Koko perheen kesäpäivä Vartiosaaressa

Vådötorp-huvila, Vartiosaari, Vartiosaari, Helsinki
Perinteinen Helsingin Insinöörien kesäpäivätapahtuma järjestetään parin vuoden tauon jälkeen!

Perinteinen Helsingin Insinöörien kesäpäivätapahtuma on taas täällä – parin vuoden tauon jälkeen! Tervetuloa Vådötorp-huvilalle Vartiosaareen lauantaina 11.6.2022 klo 10–16!

Voit tulla paikalle koko perheen voimin ja viettää saaressa oman aikataulusi mukaan vaikka koko päivän. Tärkeintä on, että nautit päivästä yhdessä muiden insinööriperheiden kanssa.

Ohjelma

Ohjelmassa on saunaa, uintia, virvokkeita, grillausta, ongintaa laiturilta, kasvomaalausta, tikanheittoa, trampoliini, linnunpöntön askartelua ja muuta kevyttä, vapaaehtoista puuhastelua.

Tapahtuman aikana tunnelmaa luo myös trubaduuriduo, joka soittaa elävää musiikkia koko päivän ajan.

Tarjoilla on grilliruokaa sekä jälkiruoaksi pullakahvit. Ruuissa otetaan huomioon tavalliset ruoka-allergiat ja -rajoitukset (laktoositon, kasvisvaihtoehto yms.). Jos noudatat erityisempää ruokavaliota, otathan omat eväät mukaan!

Venekuljetus saareen ja saaresta pois

Järjestämme maksuttoman nonstop venekuljetuksen klo 10-16 Reposalmen rannan (Reposalmentie 1) ja Vartiosaaren rannan välille. Venelaiturilta on n. kilometrin opastettu kulkureitti Vådötorp-huvilalle.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kesäpäiville olevalla lomakkeella viimeistään pe 27.5.2022. Ilmoitathan samalla lasten iät, jotta osaamme lapset huomioida ruokailussa.

Kesäpäivä saaressa on maksuton jäsenille ja heidän perheilleen.

Lämpimästi tervetuloa!

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä yhteensä
css.php