23
helmikuu

Muumiperheen hiihtokoulu

Suomen Latu, Paloheinä, Pakilantie 124, Helsinki

Muumiperheen hiihtokoulu 6-8-vuotiaille lapsille
ti 23.2. ja to 25.2. klo 14-15.30
Suomen Latu, Paloheinä (kokoontumispaikkana punainen mökki urheilupuiston parkkipaikan vieressä)

Tänä vuonna Muumiperheen hiihtokoulu järjestetään 6-8-vuotiaille lapsille ilman aikuisia. Leikkien ja tehtävälatujen avulla saadaan kosketus hiihdon monipuoliseen maailmaan. Tehtäviä sovelletaan osallistujien taitotason mukaan ja samaan hiihtokouluun voi osallistua eritasoisia lapsia.

Mikäli tarvitset lapsellesi tai lapsillesi hiihtovälineet (monot, sauvat ja sukset), merkitsethän ilmoittautumislomakkeelle osallistujien pituudet, painot ja kengän koot.

Osallistujien ohjeet ja hinta

Hinta: 15 euroa / lapsi / kahden kerran kokonaisuus

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella viimeistään to 18.2.2021. Ilmoittautuminen on sitova, mutta sairaustapauksessa voit peruuttaa ilmoittautumisen koska tahansa osoitteeseen toimisto@helins.fi tai puh. 040 150 3878.

Ryhmään mahtuu rajoitettu määrä kurssilaisia (10 lasta) ja kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hiihtokoulu on etenevä kahden kerran kokonaisuus, joten lähtökohtana on osallistuminen kumpanakin päivänä, mutta toki voit osallistua myös yhteen kertaan. Ilmoita alla olevalla lomakkeella, osallistutko hiihtokouluun yhtenä tai kahtena päivänä.

Aikuisilla on mahdollista vuokrata paikan päältä suksivälineitä tai lumikenkiä, jotta he pääsisivät liikkumaan lasten ollessa hiihtokoulussa.

Tilaisuuden järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php