1
joulukuu

Osmo Ikonen ja Mikko Leppilampi – Pikkujoulushow & Dinner

Astoria Klubi, Iso Roobertinkatu 14, Helsinki
Osmo Ikonen, Mikko Leppilampi ja huippumuusikot joulutunnelmissa!

Tervetuloa viettämään kanssamme ikimuistoista pikkujoulua – pitkästä aikaa livetapahtumassa Helsingin Astoria Klubilla. Ohjelmaan kuuluu Osmo Ikosen ja Mikko Leppilammen musiikkishow sekä runsas illallinen ruokajuomineen. Lämpimästi tervetuloa joko yksin tai avecin kanssa!

Aikataulu

klo 17 Ovet
klo 18 Illallinen
klo 20 Show

Show

Tämä iloisesti svengaava Osmo’s Christmas -konsertti on höystetty Mikko Leppilammen lennokkailla spiikeillä ja upealla laululla sekä leppoisalla jutustelulla – yhdessä Osmo Ikosen, orkesterin ja yleisön kanssa.

Show-ohjelmisto sisältää kansainvälisiä hittejä ja letkeinä sovituksina tunnettuja joululauluja, mm. White Christmas, Santa Claus Is Coming To Town, Jingle Bells, Let It Snow ja Run Rudolf Run. Ohjelmistossa on mukana myös tunnelmallisia suomalaisia joululauluja, esim. Kassu Halosen Sydämeeni joulun teen.

Tässä vauhdikkaassa musiikillisessa ilottelussa on vaikea istua pöydässä, mutta ei hätää – Astoria Klubilla dinnerin jälkeen on mahdollisuus laittaa myös jalalla koreasti!

Illallinen

Illan vieraille katetaan huikeita makuelämyksiä tarjoava runsas buffet täynnä jouluherkkuja Astorian keittiöstä. Runsaasta menusta löytyy jokaiselle jotakin – tutustu menuun tästä!

Juomapaketti

  • alkudrinkki La Marca Prosecco
  • 2 x 16 cl Santiago puna- tai valkoviiniä
  • kahvi avec – yksi Remy Martin VSOP -konjakki tai Frangelico-likööri (valinnan mukaan)

Ilmoittautuminen ja hinta

Pyydämme ilmoittautumaan tapahtumaan viimeistään 15.11.2021. Ilmoitathan samalla mahdollisesta erikoisruokavaliosta.

Hinta: 60 euroa / osallistuja sisältää Osmo Ikosen ja Mikko Leppilammen Cristmas Carols -joulushown sekä buffet-illallisen ja juomapaketin. (Lisäjuomat baarista tai pöytiin tarjoiltuna).

Tilaisuuden järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa. Nähdään ja juhlitaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php