5
joulukuu

Pääkaupunkiseudun Padel-vuorot maanantaisin ja tiistaisin

Padel Club Tammisto, Tammiston Kauppatie 27, Vantaa
Lähde pelaamaan Suomen eniten suosiotaan kasvattavaa liikuntalajia padelia!

Lähde pelaamaan Suomen eniten suosiotaan kasvattavaa liikuntalajia padelia ja verkostoidu samalla paikkakuntasi insinöörien kanssa!

Osana joukkueverkostotoimintaa Insinööriliitto on järjestänyt viikoittaisia padel-vuoroja monella eri paikkakunnalla. Pääkaupunkiseudun vuorot Kilossa ja Tammistossa siirtyvät alkaen 5. syyskuuta Helsingin Insinöörien hallintaan.

Pääkaupunkiseudun pelivuorot ovat parittomilla viikoilla maanantaisin Kilossa, sekä parillisina viikkoina tiistaisin Tammistossa:

Jokaiselle vuorolle otetaan mukaan neljä Insinööriliiton jäsentä, jotka pääsevät pelaamaan nelinpelejä. Padel on helppo, hauska ja sosiaalinen laji. Aiempaa kokemusta et tarvitse, mailapeli kyllä tempoaa sinut mukaasi ja pareja vaihtaen saatte aikaan tasaiset matsit. Et tarvitse myöskään omaa mailaa, vaan sen voi vuokrata liikuntakeskuksesta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen sinut lisätään pääkaupunkiseudun padelvuoron Whatsapp-rinkiin, jonka kautta voit varata itsellesi kaksi pelikertaa. Padel-verkostoon osallistuminen on sinulle maksuton jäsenetu.

Padel-verkosto on tarkoitettu ainoastaan Insinööriliiton jäsenille, myös opiskelijajäsenet ovat ehdottoman tervetulleita!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php