14
huhtikuu

Pääsiäisenä reippaillaan ulkona IMAGE PAIRS -ulkomobiilipelin avulla

Image Pairs -virtuaalinen muistipeli aktivoi liikkumaan!

Image Pairs on kaikille tutun, perinteisen muistipelin liikunnallinen ulkopeliversio. Sen sijaan että pelissä käännettäisiin pöydän ääressä kuvakortteja ja yritettäisiin löytää pareja, pelaajat liikkuvat ulkona paljastaakseen pelialueella olevia kuvia ja muodostavat kuvapareja muistamalla, missä kaksi samanlaista kuvaa sijaitsivat. Peliä voi pelata maantieteellisesti missä vaan Suomessa, missä gps toimii!

Peli sopii kaikenikäisille. Peli on pelattavissa suomeksi ja englanniksi eli pelaamiseen voi yhdistää liikuntaa ja pienimuotoista englannin opiskelua ja harjoittelua. Pelata voit yksin, kaksin tai esim. perhejoukkueena. Peliä voi pelata useaan kertaan ja halutessaan samaa peliä useana päivänä. Peli ei siis vaadi pelaamista ”loppuun yhdellä kertaa”.

PS! Pelissä seikkailee HI:n uusi maskotti – pelaamalla saat siis tietää, miltä se näyttää ja mitä sille kuuluu!

Eniten pisteitä saaneet pelaajat palkitaan

Pelin päättymisen jälkeen 19.4.2022 palkitaan kolme (3) eniten pisteitä koonnutta pelaajaa/joukkuetta 47,99 euron suuruisella Storytelin lahjakorttipalkinnolla! Tällä ekologisella lahjakortilla saa 3 kuukauden käyttöoikeuden Storytelin ääni- ja e-kirjapalveluun, josta löytyy yli puoli miljoonaa kirjaa kuunneltavaksi tai luettavaksi, mukana myös laaja kattaus lastenkirjoja.

Ilmoittaudu mukaan ke 13.4. saakka

Ilmoittautuminen on auki ke 13.4. saakka. Tarkemmat ohjeet pelin pelaamiseen lähetetään osallistujille sähköpostitse.

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus.

Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php