15
kesäkuu

Perhepäivä Heurekassa

Tiedekeskus Heureka, Tiedepuisto 1, Vantaa

Tapahtuma on täynnä.

Tule viettämään juhlavuoden perhepäivää Heurekassa seurueesi kanssa! Juhlavuoden tapahtuman teemana Perhe ja tunteet.

Päivän aikana pääsette tutustumaan maksuttomasti Heurekan ihmeellisiin näyttelyihin, jumppaamaan aivoja, tutustumaan jättidinoihin ja osalllistumaan erilaisiin työpajoihin. Tarjolla on kevyt välipala kaikille osallistujille.

Poimintoja Heurekan näyttelyistä ja päivän ohjelmasta:

Heureka Aivot narikassa

 

 

 

 

Aivot narikasta! -näyttelyn pääsanoma on, että me voimme omalla toiminnallamme vaikuttaa siihen, millaiset aivot meille muovautuu. Näyttely koostuu erilaisista aivoja haastavista peleistä ja tehtävistä, joita ratkotaan yhdessä 2-5 hengen ryhmissä. Juuri yhdessä tekeminen ja vuorovaikutus toisten ihmisten kanssa on aivojen kehityksen kannalta erityisen tärkeää. Näyttelyssä pääsee liikkumaan, rentoutumaan, tekemään käsitöitä, soittamaan bändissä tai vaikka tanssimaan kaikkien aikojen tunnetuimpia hittitansseja. Aivopähkinöitä, tunteita, aisteja ja unen merkitystä aivoille ei myöskään ole unohdettu. Eikä naurua!

Jättimäiset dinosaurukset Heurekassa

 

 

 

 

Lapsia ja lapsenmielisiä tapahtumassa ilahduttaa Jättimäiset dinosaurukset -näyttely, joka koostuu dinosaurusroboteista ja luurankojen kopioista sekä fossiileista. Näyttelyssä voi kokea, kuinka isoja suurimmat dinosaurukset olivat. Siellä selviää myös, miksi dinosaurukset kehittyivät niin isokokoisiksi, miten paleontologit tekevät tutkimustaan ja miten dinosaurukset näkyvät nykyajassa.

Näyttelyiden lisäksi päivän ohjelmassa:

klo 10–12 ja 13–15 Walk in laboratorio avoinna
klo 11, 12, 15 ja 16 Minä olen insinööri -dokumenttielokuvan näytökset auditoriossa.
Kesto 28 min.
klo 11.30, 12.30 ja 15.00 Rottakoripallo-ottelut, jotka heijastetaan myös mediasärmiön seinälle
klo 13 Mensan testi auditoriossa – maksullinen
klo 14 ja 16 Tiedeteatteriesitykset

Lisäksi päivän ohjelmassa useita Insinööriliitolle varattuja planetaarioelokuvan Törmäyskurssilla näytöksia. Dino-kärry kiertelee näyttelyalueella koko päivän.

Paikka: Tiedekeskus Heureka, Tiedepuisto 1, Vantaa
Tapahtuma on täynnä.
Lisätiedot

Maksuton jäsentapahtuma jäsenelle seurueineen.

Tutustu juhlavuoteen www.ilry.fi/IL100.

css.php