13
elokuu

Perhepäivä Korkeasaaressa

Korkeasaaren eläintarha, Eläintarha-saari, Helsinki
Korkeasaaressa on uusi uhanalainen vuoristolaji, persianlammas. Euroopan eläintarhayhdistys perusti persianlampaalle suojeluohjelman vuonna 2021. Kuva: Korkeasaari / Annika Sorjonen

Lähde mukaan viettämään iloista päivää eläinpuistoon! Korkeasaaressa voit tutustua yli 150 eläinlajiin tundralta trooppisiin sademetsiin ja aavikoihin. Pääset tutustumaan erilaisiin eläimiin opastetuilla pisteillä, joita on ainakin kolme. Kullakin pisteellä päivystää opas kertomassa lajeista ja vastaamassa kysymyksiin.

Eläinbingo

Lisäksi järjestämme Eläinbingon, joka kannustaa etsimään erilaisia eläimiä ja tutustumaan niiden liikkumiseen, ruokailuun ja tapoihin. Voit noutaa palkintosi HI:n päivystyspisteeltä ravintola Pukin edustalla, kun bingon yksi vaaka- tai pystyrivi on täytetty. Jos täytät kaikki bingon ruudut, sinun on mahdollista voittaa pääpalkinto! Pääpalkintoja on jaossa rajallinen määrä ja ne arvotaan bingopelaajien kesken tapahtuman päätteeksi.

Aikataulu

klo 10 kokoontuminen, ohjeiden ja lipukkeiden jako
klo 10.15 – 11.45 opastetuilla pisteillä kiertely
klo 11 – 13.30 Eläinbingo
klo 11.30 alkaen lounas ravintola Pukissa porrastetusti

Lounaan jälkeen on mahdollista jäädä Korkeasaareen ja tutustua omatoimisesti niihin eläimiin, joita et aamupäivän aikana ehtinyt nähdä. Lippu on voimassa koko päivän.

Ilmoittautuminen ja hinta

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään pe 12.8.2022. Ilmoita samalla mukaan tulevien lasten iät ja mahdolliset ruoka-allergiat lounastarjoilua varten.

Hinta / osallistuja on 10 euroa sisältäen sisäänpääsylipun Korkeasaareen, ohjelman sekä lounaan. Alle 4-vuotiaat pääsevät tapahtumaan veloituksetta.

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus. Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php