6
tammikuu

Perinteinen loppiaiskonsertti Musiikkitalossa PERUTTU

Helsingin Musiikkitalo, konserttisali, Mannerheimintie 13 A, Helsinki
Joe Hisaishi. Kuva: Omar Cruz.

HUOM! Pahoitellen joudumme kertomaan, että Loppiaiskonsertti 6.1.2022 on peruttu viranomaismääräyksen mukaisesti! Lunastetut liput maksetaan kaikille takaisin, toimintaohjeet lähetetään lipun ostaneille sähköpostitse.

Helsingin Insinöörien uusi toimintavuosi käynnistyy perinteisellä Loppiaiskonsertilla.

Naapurini Totoro, Kikin lähettipalvelu, Liikkuva linna… Joe Hisaishin musiikki on erottamaton osa Hayao Miyazakin lumoavia animaatioelokuvia. Loppiaiskonserttiin Hisaishi saapuu itse orkesterin eteen johtamaan Henkien kätkemä -elokuvan musiikista koostetun sarjan sekä kaksi konserttisalia varten säveltämäänsä teosta.

Joe Hisaishi
kapellimestari

Olga Heikkilä
sopraano

Hinta ja ilmoittautuminen

Jäsenhinta on 20 euroa/lippu, maksimi 2 lippua/jäsen. Paikat ovat II kategorian paikkoja. Varaa lippusi alla olevalla lomakkeella to 9.12. mennessä! 

Turvallisuus tapahtumassa

Musiikkitalo on ottanut käyttöön koronapassin. Lisätietoja Musiikkitalon koronapassia koskevasta tiedotteesta.

Koronapassi vaaditaan maanantaista 29.11.2021 alkaen. Passit tarkistetaan Mannerheimintien, Kansalaistorin sekä Aimo Park Finlandian sisäänkäynneillä. Passin voi esittää joko paperisena tai puhelimen näytöltä. Ilman hyväksyttävää koronapassia Musiikkitaloon ei pääse sisään.

Koronarokotus ei ole ainoa keino saada koronapassia, vaan sen voi saada myös negatiivisella testituloksella tai sairastetulla koronataudilla. Musiikkitaloon ei järjestetä koronatestauspistettä, joten hyväksyttävä testitulos tulee hankkia etukäteen. Lue lisää koronapassin hankkimisesta tästä artikkelista.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php