26
maaliskuu

Pintaremontti Kansallisteatterissa

Suomen Kansallisteatteri, Suuri näyttämö, Läntinen Teatterikuja 1, Helsinki
Kuvassa Heikki Pitkänen, Juha Varis, Pyry Nikkilä ja Annika Poijärvi. Kuva Heli Sorjonen / Kansallisteatteri.

Tule kanssamme Kansallisteatteriin!

Pintaremontti on Miika Nousiaisen samannimiseen bestseller-romaaniin (Otava, 2020) perustuva komedia. Esitys vie pintaa syvemmälle keski-ikäisten kaupunkilaisten elämään ja tunteelliseen neuvottomuuteen; heitä riivaavaan rakkauden ja perheen kaipuuseen sekä tarpeeseen saada hoivata ja tulla hoivatuksi.

Miksi ruoho aina näyttää vihreämmältä aidan toisella puolella? Vai voisiko jopa olla niin, ettei elämässä kaikki mene niin kuin hyvinvointiblogissa kerrotaan? Miksei aikuisille ole neuvolaa?

Irene Ahon ohjaama elämänlaatukomedia kuvaa kutkuttavan tunnistettavasti aikamme kiiltokuvatodellisuutta, jonka kiehtova, mutta valheellinen pinnallisuus ja ylimitoitetut odotukset saavat ihmiset kurottelemaan kohti täydellisyyttä ja ylikin.

Esityksen kesto on 2 h 45 min (sis. väliajan).

Osallistuminen ja hinta

Tapahtuma on tarkoitettu Helsingin Insinöörien / UIO:n jäsenille seuralaisineen ja siihen voi ilmoittautua to 24.2. saakka alla olevalla lomakkeella. Lippuhinta 30 euroa / hlö.

Tapahtuman järjestää Helsingin Insinöörit HI ry. Tervetuloa kanssamme teatteriin!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php