5
helmikuu

Sähähtävää sähköä -etätyöpaja koko perheelle

Tekniikan museon järjestämässä koko perheen etätyöpajassa tutkitaan sähköä.

Järjestämme vuonna 2022 yhdessä Tekniikan museon kanssa koko perheen etätyöpajasarjan, jossa hauskan yhdessä tekemisen myötä harjoitellaan tieteellistä ajattelua, päättelyä ja havainnointia.

Ensimmäisessä etätyöpajassa innostutaan leikin ja kokeellisuuden kautta tutkimaan sähkön olemusta ja tapoja käyttää sähköä. Teemme yhdessä helppoja ja hauskoja sähköön ja sähköisyyteen liittyviä kokeita ja työpajassa kaikki askartelevat oman kompassin ja perunapariston.

Työpaja on suunniteltu yhdessä aikuisten ja lasten kanssa toteutettavaksi. Suosittelemme etätyöpajaa 6-10-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisten kanssa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 28.1.2022 klo 16. Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan lista tarvikkeista, jotka työpajaosallistumiseen tarvitaan. Kaikki tarvikkeet ovat helposti löydettävissä kodin kaapeista tai päivittäistavarakaupasta. Tapahtuma toteutetaan Teams-alustalla.

Tapahtuman järjestää Helsingin Insinöörit yhteistyössä Tekniikan museon ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tapahtuma on tarkoitettu Helsingin Insinöörien / UIO:n jäsenille perheineen.

Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php