10
maaliskuu

Sijoittamisen ja säästämisen aakkoset

Säästämisen ja sijoittamisen pikakurssi on tarkoitettu aloittelevalle sijoittajalle!

Oletko miettinyt arvo-osuustilin avaamista ja kuukausisijoittamisen aloittamista, mutta et ole syystä tai toisesta päässyt alkuun?

Sijoittamisen ja säästämisen aakkoset -pikakurssilla käydään Nordnetin asiantuntijan avustuksella läpi sijoittamisen tärkeimmät konseptit niin, että ne on helppo ymmärtää myös ilman aiempaa kokemusta sijoittamisesta.

Esityksen jälkeen tiedät, mitä ovat osakkeet, rahastot ja ETF:t, miksi sijoittamisen aloittaminen kannattaa, minkätyyppinen tili kannattaa valita ja minkälainen sijoitusstrategia voisi sinulle sopia.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan to 10.3.2022 klo 10 mennessä. Koulutus toteutetaan Teams-alustalla. Teams-linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille 10.3. klo 12 mennessä.

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Nordnetin ja TJS Opintokeskuksen kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php