25
lokakuu

HI Afterwork: Työhyvinvointia Triplan Biitsissä

Biitsi Tripla, Mall of Tripla, kerros P4, Helsinki
Biitsin sääennuste näyttää +26 astetta ympäri vuoden!

Lokakuun Afterwork lämmittää mieltä ja kehoa! Tämän kuun viimeisenä tiistaina kokoonnumme nimittäin Pasilassa kauppakeskus Triplassa sijaitsevan Biitsi-tapahtumatilan kesätunnelmiin.

Ilta koostuu luento- ja keskusteluosuudesta ja vapaasta seurustelusta. Halukkaat pääsevät kokeilemaan myös beach volleyta Biitsin hiekkakentällä!

Keskustelua työhyvinvoinnista

Ilta alkaa luento-osuudella, jonka aikana ja jälkeen keskustellaan yhdessä työhyvinvoinnista. Miten kukin meistä voisi parantaa omaa jaksamistaan arjessa? Luennon meille pitää Terveystalon työterveyspsykologi Maisa Lehtinen.

Luennon jälkeen osallistujille katetaan oma baari, jossa on tarjolla virvokkeita ja pientä syötävää. HI:n tilaisuus päättyy noin klo 20.30-21, jonka jälkeen osallistujien on mahdollista jäädä Biitsin yleiseen saunaan ja jatkaa iltaa omakustanteisesti.

Ilmoittautuminen ja hinta

Tapahtuma on jäsenille maksuton.

Jotta voimme varautua tarvittavin tarjoiluin, ilmoittauduthan tapahtumaan ennakkoon alla olevalla lomakkeella viimeistään ma 24.10.2022.

Lämpimästi tervetuloa!

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php