15
helmikuu

Uutta tekniikkaa – etäyritysvierailu Viking Glorylle

Projektipäällikkö Kari Shao johti Viking Gloryn rakennustyötä Xiamenin telakalla. Kuva: Viking Line.

Haluatko tietää, mitä Itämeren moderneimman matkustaja-aluksen upean ulkokuoren sisään kätkeytyy?

Tervetuloa tutustumaan Viking Linen Viking Gloryn edistyneisiin ja innovatiivisiin teknisiin ratkaisuihin, joiden ansiosta se on yksi maailman ilmastoviisaimpia matkustaja-aluksia. Alus kuluttaa jopa 10 % vähemmän polttoainetta kuin Viking Grace, joka nimettiin aikanaan maailman ympäristöfiksuimmaksi.

Tapahtumassa projektipäällikkö Kari Shao (Viking Line Marine Operation) kertoo, miten rakennustyön johtaminen Kiinan Xiamenin telakalla sujui. Kari valvoi yhdessä suomalaisten, ahvenanmaalaisten sekä ruotsalaisten insinöörien ja tiiminvetäjien kanssa laivan rakentamistyötä ja huolehti turvallisuusvaatimusten täyttymisestä.

Toinen tapahtumassa esiintyvä asiantuntija on Viking Gloryn kehitys- ja lanseerauspäällikkö Lotta Lindroos, joka vastaa aluksen lanseerauksesta ja kokonaisuuden koordinoinnista. Lotan tehtävänä on huolehtia siitä, että Viking Glory, yksi Viking Linen suurinvestoinneista, saa markkinoilla parhaan mahdollisen näkyvyyden matkustajien houkuttelemiseksi.

Viking Glory alkaa liikennöidä Turun ja Tukholman välillä maaliskuussa 2022. Lue tästä lisää uudesta matkustaja-aluksesta!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan ti 15.2.2022 klo 10 mennessä. Vierailu toteutetaan Teams-alustalla. Teams-linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille 15.2. klo 12 mennessä.

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php