6
helmikuu

Valon taikaa -ulkoilmajuhla Leppävaaran urheilupuistossa

Leppävaaran urheilupuisto, Urheiluaukio (Angry Birds -puiston edusta), Veräjäpellonkatu 16, Espoo
Tapahtuma päättyy Fever-tulishowhun, jossa koetaan kuumia rytmejä, tulista tanssia ja taiturointia palavilla välineillä.

Kaipaatko valoa talven pimeyteen? Tule perheesi ja/tai ystäviesi kanssa Helsingin Insinöörien järjestämään Valon taikaa -tapahtumaan, jossa löytyy hauskaa puuhaa sekä perheen pienimmille että aikuisille!

Ohjelmassa jännittävä valolabyrinttiseikkailu, valoaiheinen askartelupaja sekä leikkimielisiä liikunnallisia pisteitä. DJ soittaa tunnelmaan sopivaa musiikkia koko tapahtuman ajan.

Tapahtumasta ei puutu myöskään ruokailu – tarjolla on keittolounas sekä jälkiruuaksi kuumaa mehua tai kahvia/teetä sekä mehevä munkki.

Tapahtuma huipentuu Duo Taika – Fever -tulishowhun, joka tarjoaa tulitanssilla ja jongleerauksella kauniin ja hypnoottisen elämyksen.

Ilmoittautuminen ja hinta

Ilmoittautuminen on avoinna pe 4.2.2022 klo 16 saakka alla olevalla lomakkeella. Ilmoitathan samalla seurueesi erikoisruokavaliot sekä lasten lukumäärän.

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus.

Tapahtuman hinta: aikuiset 15,00 eur / hlö; alle 12-vuotiaat lapset 7,50 eur / hlö; alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

Ohjelmassa

Valolabyrinttiseikkailu

Valolabyrintissä riittää ihmeteltävää kaikenikäisille. Valolabyrintin vaihtuvat äänimaailmat innostavat kiertämään Valolabyrintin myös uudelleen!

Askartelupaja

Askartelupajassa on mahdollista askarrella itselleen pimeässä hohtava valonaamio tai valolyhty.

Liikkumisen iloa

Tapahtumassa pääset kokeilemaan erilaisia talviliikuntalajeja. Ohjelmassa on leikkimielisiä liikunnallisia pisteitä kuten Tarkkuusheittopiste, Lumipotkulautaviesti ja Pakkasfrisbee. Kaikille liikkujille ja kokeilijoille luvassa talviaiheiset palkinnot!

Ruokailu klo 15.30-17.30

Ruokailu järjestetään porrastetusti saapumisjärjestyksen mukaan alueen Mili’s ravintolassa, jossa tarjoillaan

  • lihakeittoa ja aiolia (G, M)
  • tuoretta Miliksessä paistettua sämpylää (M) ja yrttivoita (G, L)
  • kasvisruokailijoille paahdettua kukkakaalikeittoa (G, M., Veg)

Ennen valoshowta tarjotaan tapahtuma-alueella Miliksen munkkeja sekä kahvia tai teetä aikuisille ja kuumaa mehua lapsille.

Fever-tulishow klo 17.30

Tapahtuma päättyy tulishowhun, jossa koetaan kuumia rytmejä, tulista tanssia ja taiturointia palavilla välineillä. Upeat koreografiat lumoavat katsojansa ja näyttävät, naiselliset asut tuovat säihkettä ja glamouria juhlaan.

Tapahtuman järjestää Helsingin Insinöörit HI ry. Lämpimästi tervetuloa mukaan kokemaan valon taikaa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php