4
joulukuu

Viirun ja Pesosen joulu -esitys ja pikkujouluhetki lapsiperheille

Teatteri Vantaa, Tikkurilantie 44 A, Vantaa
Viirun ja Pesosen joulu on täynnä vipinää ja vilskettä! Kuva: Kare Bonsdorff

Viiru-kissa ja Pesonen virittävät Helsingin Insinöörien jäsenet perheineen joulutunnelmaan! Tervetuloa lasten pikkujouluihin katsomaan Viirun ja Pesosen joulu -esitystä Teatteri Vantaan Silkkisaliin sunnuntaina 4.12.

Esitys alkaa klo 11 ja sen kesto on noin 30 minuuttia, minkä jälkeen perheille on luvassa pikkujouluhetki. Nautimme yhdessä glögiä, mehua ja piparkakkuja teatterin lämpiössä, ja onpa joulupukkikin luvannut piipahtaa esityksen jälkeen teatterisalissa, josta perheen nuorimmat voivat hakea pienet muistamiset.

Esityksestä

Lähestyvä jouluaatto pistää Viiru-kissan ja Pesosen touhuihin vipinää. On tehtävä jouluvalmistelut, hankittava kuusi ja lahjojakin. Mutta suurimman pulman Pesoselle aiheuttaa Viirun toive: saada kylään ihka oikea joulupukki!

Pukin saapumisesta ei ole takeita, joten Pesonen aloittaa supersalaisen nikkarointiprojektinsa, jonka on pakko valmistua ennen aattoa. Kaikki ei kuitenkaan suju kommelluksitta ja muutenkin talossa tapahtuu paljon outoja sattumuksia. Onko koko joulu vaarassa vai onnistuuko kaikki sittenkin parhain päin?

Hauska ja tunnelmallinen ”Viirun ja Pesosen joulu” pohjautuu Sven Nordqvistin rakastettuihin lastenkirjoihin. Näytelmä tuo joulutunnelman niin pienelle kuin isommallekin katsojalle. Näytelmää suositellaan yli 2-vuotiaille.

Ilmoittautuminen

Aikuisen osallistumismaksu on 8 €/hlö, lasten (0–12-vuotiaat) osallistumismaksu on 4 €/hlö. Ilmoittaudu viimeistään pe 25.11. alla olevalla lomakkeella.

Lämpimästi tervetuloa koko perheelle!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php