9
huhtikuu

Vivusta voimaa -etätyöpaja koko perheelle

Tekniikan museon Vivusta voimaa -etätyöpaja koko perheelle

Järjestämme vuonna 2022 yhdessä Tekniikan museon kanssa koko perheen etätyöpajasarjan, jossa hauskan yhdessä tekemisen myötä harjoitellaan tieteellistä ajattelua, päättelyä ja havainnointia.

Tässä etätyöpajassa tutustutaan vipuihin sekä opitaan huomaamaan arjen mekaniikkaa ympäristössä. Työpajan aikana tehdään yhdessä vipurakennetta hyödyntävä eläinhahmo.

Vipu on yksinkertainen, mekaaninen kone, jota käytetään kun halutaan saada käyttöön enemmän voimaa. Vipua hyödynnetään vaikkapa soudettaessa, lyötäessä palloa mailalla tai avattaessa ovenkahvaa. Vipu voi siis piileskellä monenmoisissa laitteissa! Työpajassa havannoidaankin omaa arkiympäristöä ja harjoitellaan tieteellistä ajattelua ja päättelyä.

Työpaja on suunniteltu yhdessä aikuisten ja lasten kanssa toteutettavaksi. Suosittelemme etätyöpajaa 6-10-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisten kanssa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.4.2022 klo 16. Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan lista tarvikkeista, jotka työpajaosallistumiseen tarvitaan. Kaikki tarvikkeet ovat helposti löydettävissä kodin kaapeista tai päivittäistavarakaupasta. Tapahtuma toteutetaan Teams-alustalla.

Tapahtuman järjestää Helsingin Insinöörit yhteistyössä Tekniikan museon ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tapahtuma on tarkoitettu Helsingin Insinöörien / UIO:n jäsenille perheineen.

Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php