Heinäkuu on HI:n toimiston lomakuukausi

Heinäkuuta pidetään Suomessa lähes virallisena lomakuukautena, mutta monen lomalaisen onnistuneen irrottautumisen mahdollistavat ne, jotka ovat nytkin töissä. HI:n toimistolla ovet ovat kuitenkin nyt kesäsäpissä.

Viljelijät ovat peltotöissä, hoitajat ja lääkärit auttavat, kauppa ja moninaiset palvelut toimivat, moni insinöörikin on sorvin ääressä pyöriä pyörittämässä. Opiskelijoille kesätyö antaa parhaassa tapauksessa esimakua siitä, miltä työelämä valmistumisen jälkeen voi näyttää.

HI:n toimistolla on kuitenkin seuraavan parin viikon ajan hiljaisempaa kuin huopatossutehtaalla, sillä koko toimiston väki on nyt Hilpuria myöten siirtynyt enemmän tai vähemmän kesälaitumille.

Sähköpostia voi toki laittaa osoitteeseen toimisto@helins.fi ainakin huvila-asioihin liittyen, mutta esimerkiksi akuuteissa edunvalvontaan liittyvissä asioissa kannattaa olla suoraan yhteydessä Insinööriliiton asiakaspalveluun, p. 0201 801 801 (8,4 snt/min), avoinna klo 9-16.

Elokuussa HI:n toiminta palaa kohti arkea ja silloin tarjolla on taas elämyksellisiä jäsentapahtumia, joihin HI:n ja sen jäsen- ja kumppanuusjärjestöjen jäsenet ovat tervetulleita mukaan. Lisätietoa tapahtumista on verkkosivuillamme osoitteessa helins.fi/tapahtumat.

Moni jäsenistä saattaa olla kesänvietossa maakunnissa: kannattaa katsoa, löytyykö Insinööriliiton tapahtumista tilaisuutta, jossa voisi päästä tapamaan oman kesäpaikkakunnan insinöörikollegoja! Liitto on mukana myös Työväen Musiikkitapahtuman yhteiskunnallisessa tilaisuudessa 30.7. Valkeakoskella, sinne kannattaa mennä kuuntelemaan paitsi musiikkia, myös ajankohtaista työmarkkina-asiaa.

HI:n toimiston väki toivottaa lepoa lomalaisille ja aurinkoa ja iloista kesämieltä ihan kaikille!

css.php