Insinööriliiton Suosittelen!  -jäsensuosittelu uudistui

WOM – Word-of-Mouth, eli puskaradio tunnetusti toimii. Insinööriliiton Suosittelen! -jäsensuosittelu on yksi loistava tapa antaa oma panoksesi, saada itsellesi palkinto ja kaverillesi parempi työpäivä. Uudistuksen yhteydessä palkinto paranee entisestään ja muuttuu sähköiseksi. Muilta osin toimivaksi havaittu liiton suosittelukampanja ei muutu.

Yleisin syy järjestäytymättömyyteen on se, ettei kukaan ole tarjonnut jäsenyyttä. Suosittelu on erittäin tärkeää, sillä uusista jäsenistä moni liittyy suosittelijan innoittamana.

Tyytyväiset jäsenet levittävät ilosanomaa ympärilleen. Aito innostus oman liittonsa toiminnasta vetää hunajan lailla uusi jäseniä – hyvään porukkaan halutaan mukaan. On aina helpompi lähteä mukaan, kun muut ovat hyvällä draivilla messissä.

Kannattaa ehdottomasti ottaa kaikissa tilanteissa jäsenyys puheeksi. Voit kertoa työkavereillesi omista kokemuksistasi, tai voit kuunnella toista ja nostaa esiin asioita, jotka ovat juuri sillä hetkellä tärkeitä toisen elämäntilanteessa.

Ovatko sinun mielestäsi jäsenyydessä parasta monipuoliset urapalvelut, asiantunteva työsuhdeneuvonta, edunvalvonta, kattavat vakuutukset, ammatillinen verkostoituminen, laadukkaat koulutusmahdollisuudet, suositut jäsentapahtumat tai ammattiylpeys tai joku muu monista eduista. Kerro, kuulu ja vaikuta.

Kuvituskuva: unsplash.com

Kaikki järjestäytymällä aikaansaadut edut ovat kovan työn tulosta – samoin niiden säilyttäminen. Ilmaiseksi ei ole saatu mitään. Puhalletaan yhteen hiileen ja saavutetaan yhdessä pieniä ja suurempia edistysaskelia. Silloin kun useampi meistä on oikeassa oman alansa liitossa, olemme vahvempia. Samalla varmistetaan myös sinun työpaikkasi edunvalvonta.

Suosittelen! -jäsensuosittelussa liiton jäsen tai akavalainen henkilöstöedustaja suosittelee tuttuun tapaan jäsenyyttä kollegalle tai kaverille, joka ei vielä ole Insinööriliiton jäsen. Palkintona on 40 euron GoGiftin SuperLahjakortti. SuperLahjakortilla voi valita vapaasti koko GoGiftin lahjavalikoimasta. Valikoimaan kuuluu yli sata erilaista lahjakorttia, lukuisia upeita elämyksiä sekä laadukkaita tuotelahjoja tunnetuilta brändeiltä.

Aina, kun uusi jäsen liittyy suosituksesi perusteella Insinööriliittoon, saat palkinnon. Pyydä jäseneksi liittyvää täyttämään liittymislomakkeelle yhteystietosi sille varatussa kohdassa. Näin jäsensuosittelupalkinto voidaan toimittaa sinulle.

Uusissa jäsenissä on paljon potentiaalia. He ovat liittyessään aina alttiita aktiivisuudelle – sen takia useat myös liittyvät. Uudelle jäsenelle on tarjolla yhteistoimintaa, miellyttäviä ihmiskontakteja sekä sitä parasta, eli taattua hyvää seuraa. Jäsenyys tarjoaa vaikutuskanavan sekä antaa tarjottimella tilaisuuden uuden oppimiseen ja kehittymiseen.

Jäsenyyttä suosittelemalla jokainen voi osallistua liittoyhteisön vahvistamiseen.
Toivotetaan kaikki jäsenet tervetulleiksi!

Lisätietoa:

Suosittelen! -jäsensuosittelu
Insinööriliiton jäsensuosittelun säännöt


Teksti: Maria Broman
Artikkelikuva: Insinööriliitto

css.php