Rekryboosteriin pääsee mukaan taas syksyllä

Kuluvan kevään viimeinen Rekryboosteri-valmennus on jo hyvässä vauhdissa, mutta syksyllä käynnistyy taas uusia ryhmiä. Työnhakua tukevat Rekryboosteri-valmennukset ovat keränneet kiitosta.

Viime vuoden aikana kokonaan virtuaaliseksi muuttunutta, yhdeksän akavalaisen liiton jäsenilleen tarjoamaa Rekryboosteri-palvelua hyödynsivät vuoden 2021 aikana eniten Suomen Ekonomien ja Akavan Erityisalojen jäsenet. Insinööriliiton jäseniä koulutuksissa oli vain pari.

Kuluvan vuoden alun viimeinen koulutus käynnistyi pääsiäisen jälkeen, seuraavat valmennukset alkavat näillä näkymin 5.9. Tarkempaa tietoa syksyn koulutusaikataulusta on luvassa kesän aikana. Kannattaa muistaa, että virtuaalisesti koulutuksiin pääsee osallistumaan mistä päin tahansa – kuluvan vuoden tavoitteena onkin tarjota työnhaun tukea noin 500-600 työttömälle tai työttömäksi jäämässä olevalle jäsenelle.

Rekryboosterin ideana on tehdä työnhausta aktiivista, aikataulutettua toimintaa vertaistuella höystettynä. Ohjelmaan kuuluu uravalmentajan ohjaamia tapaamisia, itsenäistä työskentelyä sekä vertaistapaamisia ja -työpajoja. Valmennus kestää kuusi viikkoa, jokaisella viikolla on oma teemansa.

Sekä toimintamalli että valmennuksen sisältö ovat saaneet osallistujilta todella kiittävää palautetta. Lisätietoa Rekryboosterista löydät täältä.


Teksti: Annamari Iranto

css.php