28
syyskuu

Hyvä paha kaamosaika

Luennolla käydään läpi tulevan pimeän ajan hyvinvointi- ja ravintovinkkejä tavoitteena, että tuleva kaamos olisi edellisiä helpompi. Kuva: Joakim Honkasalo / Unsplash

Ohjaaja: Niina Seppänen, hyvinvointivalmentaja (Int Health Coach®)
Kesto: noin 75 min.
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta ti 28.9.2021 klo 10 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse Zoom-kutsu 28.9. klo 12 mennessä.

Onko kaamosaika sinusta sopiva hetki rauhoittaa arkea ja levätä vai vuoden raskain aika, jolloin energia ja mieliala mataavat maan tasolla?

Pimeä kaamosaika rasittaa, jopa masentaa, ja lisää monilla meistä ruokahalua. Arvioiden mukaan noin 50 000 suomalaista kärsii talvikuukausien aikana toistuvista kaamosväsymyksestä tai kaamosmasennusjaksoista. Kaamosmasennuksen oireita ovat surullisuus, alentunut mieliala, ahdistuneisuus, ärtyneisyys, mielihyvän ja mielenkiinnon kokemisen menettäminen sekä myös arvottomuuden, syyllisyyden ja toivottomuuden tunteet. Kaamosmasentunut ei piristy, vaikka nukkuu paljon ja pitkään.

Luennolla käydään läpi tulevan pimeän ajan hyvinvointi- ja ravintovinkkejä tavoitteena, että tuleva kaamos olisi edellisiä helpompi.

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php