25
maaliskuu

Jaksaa, jaksaa – kuka heiluttaa elämäsi tahtipuikkoa?

Jaksaa, jaksaa – kuka heiluttaa elämäsi tahtipuikkoa?

Ohjaaja: Niina Seppänen, hyvinvointivalmentaja (Int Health Coach®)
Kesto: noin 60 min.
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta 25.3.2021 klo 10 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse Zoom-kutsu 25.3. klo 12 mennessä.

Huomaatko toistavasi elämässäsi samoja kaavoja, jotka eivät kuitenkaan tuo hyvää oloa arkeesi – ei työelämässä eikä vapaalla? Koetko, että usein käy niin, että muut menevät sinun edellesi ja sinun omat toiveesi jäävät odottamaan vuoroaan tai unohtuvat kokonaan?

Suorittaminen on asia, jolle tulee helposti sokeaksi ja koska se on niin yleistä, siitä on tullut normaalia. Saatamme esimerkiksi uskoa, että ”näin nyt vaan kuuluu elää” ja ”miten muuten saa rahaa”.  Vaikka nämä ovatkin tärkeitä kysymyksiä, todelliset syyt suorittamiselle löytyvät paljon syvemmältä.

Tämän luennon tavoite on selkeä: suorittajasta entiseksi suorittajaksi. Luennolla käydään läpi teemoja kuten suorittavasta elämäntyylistä merkityksellisempään elämään ja kuka on oikea minä?

Valmennuksen järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörit HI ry:n ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tapahtuma on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php