Etätervehdys Helsingin insinööreiltä!

Päivä 83: HI kantaa kortensa kekoon virusepidemian hidastamiseksi

Elämme poikkeusoloissa. Korona (COVID19) on johtanut tilanteeseen, jossa hallitus on joutunut ottamaan valmiuslain käyttöön. Me Helsingin Insinöörit olemme vastuullisena toimijana sitoutuneet noudattamaan omassa toiminnassamme viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita. Olemme päättäneet siirtää kevään livekokoontumiset järjestettäväksi myöhemmin syksyyn. Tämä koskee myös yhdistyksen vuosikokousta.

Emme jää kuitenkaan laakereille makaamaan, vaan järjestämme kokoontumisia heti olosuhteiden niin salliessa. Toiveenamme onkin polkaista toiminta takaisin käyntiin HI-kesäpäivillä la 6.6. Vådötorpin huvilalla.

Jokainen muutos pitää sisällään myös mahdollisuuden. Vaikka olemmekin suurella joukolla joutuneet eristämään itsemme etätöihin ja kotikaranteeneihin, voi tästä löytää myös uusia tapoja toimia – niin työssä kuin vapaalla. Nyt meiltä voi liietä keskimääräisesti enemmän aikaa itsemme kehittämiseen. Liittoyhteisössämme on panostettu voimakkaasti webinaarikoulutuksiin. Suosittelen vierailua tapahtumasivullamme, ja ei kun kaikki joukolla sivistymään!

Yhä kasvavaa määrä jäseniämme uhkaa lomautus. Me HI:ssä valvomme etujanne. Olemme olleet mukana vaikuttamassa karenssiaikojen lyhentämiseen sekä resurssien lisäämiseen näiden asioiden hoitamisessa. Olemme myös laatineet sivuillemme ohjeistuksen, kuinka toimia lomautustilanteissa.

Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme,

Lasse Laurikainen
Puheenjohtaja

css.php